ett gott nytt jul

Väntade in jul igår med hjärtat och efter tolv bytte vi klappar. Fick örhänge, ring, strumpor och örngott, smått och gått som värmer ett redan varmt hjärta. Annars kammade jag hem 1000 kr igår av morfar och underkläder och ett linne av Fredriks mor. Hjärtat och jag fick biobiljetter och presentkort på relaxen i arenan, har man varit snäll i år så har man. Sved i hjärtat när Fredrik åkte med förhoppningsvis sätter lite julstämmning plåster på det. 

Så nu ska man klä på sig, se anständg ut för tomten, pack ner klapparna, samla familjen och bege oss iväg mot julefirandet. Så sist med inte minst, damer och herrar(?) ha en riktig god jul! 


tjugotredje

Sitter i ett rum som doftar av pappas köttbullar tack vare den korta anslutningen till köket och en öppen dörr. Det inväntas besök av morfar och ett mini-julbord ska förtäras. Men finbesök får jag inte förens senare då Fredrik dyker upp och vi ska fira våran jul ihop. Det ska kläs gran, ätas gott, pussas och kramas och ges julklappar. Har redan kammat hem året första julklapp av ingen mindre än Louise, hon gav och jag fick. Det är trevligt med överraskningar, obehagligt när man själv inte varit beredd att ge något. Men lugn i stugan, jag ska skänska bästa vän en klapp med.

Så jag sitter i väntans tider på både mat, kärlek och klappar. Det är väll så det är den 23:e, en evig väntan.


tjugoandra

Igår gick man på lov genom att vi fyllde upp en bil och begav oss ut på diverse äventyr, en destination efter en annan och däremellan kör vi fast i snön. Desto mer vi gasar desto mer kör vi fast, men eftersom vi inte är en bunt handlingsförlamade individer fick vi tillslut loss bilen och julefriden var räddad. Jag slutade sedan upp i en badtunna tillsammans med Fredrik och company. Det är fint det där, det där med vänner. Fint är det också att få en bra start på lovet tillsammans med dem.


RSS 2.0