DRAFT: MARS 25

Funderar lite på den här bloggens överlevnad. Förövrigt är det våffeldagen idag och jag har inte ätit en enda våffla, fan vad sämst man kan va. Imorn avslutas projekthelvetet och påsklovet börjar. Jag vill smita tidigt fårn lektionerna eftersom de är onödiga och ligga och kolla på SATC hos Fredrik. Ska kanske göra våfflor då, sen ska det bli 18-års fest, vad festligt.

Funderar på allt vatten ute. Pappa nämnde översvämning i helgen och då ger jag er en bild på en utmärkt höstdag med löv-högs-byggande.



HEY HO LET'S GO

Måste uppdatera för att det krävs. Ni behöver mig lika mycket som jag behöver er. Skapad av er för er. M-å-s-t-e-u-p-p-d-a-t-e-r-a!

Fått för mig att någon sa att jag ofta använder mig av ironi. Tror inte det stämmer. Fattade ni, använde det precis. Blinda jäklar. Gör det igen; Tror inte det stämmer.

Barnvakt och badade bastu i helgen, lite rikare, lite renare. Offrade sovmorgonen och somnade hos Fredrik med Fredrik efter skolan och detta innebar ingen träning och fick ta ett senare tåg hem. Tränar imorn och tar tydligen samma tåg hem imorn som idag, far min har my destiny in his hands. Rörigt och önödigt inlägg. Medan vi ändå håller oss på den nivån, ska göra om min blogg, vill gör om min blogg.

Och imorn har jag sovmorgon och jag tänker inte offra den. Kollar nu Boston tea party och hörde ordet "lesbisk-våldtäckt" och tänker kolla vidare på detta samhällprogram. Kan ju ta mig tusan kanske lära mig ett och annat. 

 

Fall head first like paper planes in playground games

Långhelgen kändes bra och längre än den var. Kan bero på:
- Satt barnvakt och tjänade en slant
- Åt tacos och kollade på melodifestivalen con la familia y Federico. Fel låt vann. Byt ut får-bräkar-anna mot torrets-salem.
- Åt middag och kollade på film hos Fredriks bror
- Gick på stan och såg en fet kvinna ramla ner för rulltrappan
- Var på jobbinterljuv.
- Tränade både måndag och tisdag


Så att sammanfatta det hela: ju mer du gör desto längre känns dagarna och dessa dagar har vart bra. Och nu är det inte långt kvar tills lovet och snön håller på att smälta. Har även köpt nya solglasögon för att det är sol ute, börjar som sagt bli vår. Jävlar det kanske finns en gud trots allt.   


HEJ!

Gick upp för Billingen på morgonen för projektinterljuv , sög balle om jag får säga det rakt ut. Eftersom jag sov hos Fredrik och vi bakade bullar för sent och sen inte kom i säng i tid var jag en zombie idag med incest-lockar längst öronen. Fine for me. 

Imorn ska vi syssla med projektet och äta hamburgare. Jag ska se bättre ut imorn än vad jag gjode idag, inte så svårt tänker ni - men man vet aldrig , allt kan gå snätt. Mitt rum ser ut som ett krigsfält med kläder, skålar, prylar, kuddar och bananskal på golvet, det ska jag ta tag i imorn. Ärligt talat så trivs jag i min egen skit.


DET GÖR SUSEN

Sitter här med min träningsvärk och imorn ska jag simma bort den, wunderbart. Nu för tiden skiner solen och mitt hår är rufsigt. Jag tycker det är en fin kombination, ska ta tag i håret när graderna stiger. Idag satt jag hemma hos Fredrik och spelade kort på balkongen, där är det så varmt att man kan sitta i linne.

Här hemma har jag kollat utlandsresan och jag tror vi har nått ett beslut. Känns bra att det kanske bokas denna vecka, skönt efter att kollat runt x-antal timmar. Nu jäklar händer det saker. Annars händer inte mer än jag skrivit stöd ord till det muntliga-italienska imorn. Övrigt att nämnas: Louise gjorde hela min dag efter att vi gjort turism provet och gick ner till cafeterian och hon ställde frågan

L: vad skrev du på frågan om hur resandet utvecklades under romartiden?
I: att de hade patruller , gemensamma mynt och språk.
L: aaha, jag skrev fel då ..
I: men vad skrev du då?
L: att det använde sig av häst och vagn, sen kom bilen och sist ett en enklare form av flygplanet.

Just det svaret fick mig att skratta flera gånger under dagen och jag ber om ursäkt Lenny för att jag garva dig i ansiktet, men det var ta mig i tusan det roligaste jag hört på länge.  


The sun shine sure looks good on you

Sen sist har jag hunnit med:
- 15 månader med Fredrik
- Gått på Alice i underlandet
- Solat på balkongen
- Åkt på bilutflykt till Götene och hälsat på allt som går att hälsa på ungefär.
- Åkt till Hornborgarsjön och suttit i solen och fikat.
- Gått ut och ätit.
- Lagat en sju helvetes god middag.
- Tränat och svettats.
- Firat farmor som fyllde 83.

Så min helg har spenderats lite här och var, i stort sett i följe med Fredrik hela tiden. Jag tyckte det var en fin avslutning på en vecka med slit, 2 prov och 2 inlämningar tog nästan mitt liv. Men egentligen ville jag bara meddela att jag lever. Inte-för-ni-give-a-shit-egentligen.

Har förövrigt hört ryktet om att vi passar ihop. Like a glove.






I KICKED IN THE DOOR. I YELLED MY COMMANDS

Hade ingen direkt lektion idag och kom hem vid halv ett. Somnade och vaknade med ett piss-illamående och mat är det sista som lockar. Jag och mat är soulmates så tanken på att det inte lockar ger er en insikt i stuationens allvar.

Så jag ska läsa lite spanska, har prov imorn och därför måste jag till skolan. Vill inte just nu, kanske spyr i skolan. Hoppas jag gör det i matsalen så de kan tro att det var p.g.a. maten jag vomerade. vo-me-ra-de. Nu är det jag och spansnka boken som tar sällskap framöver och utöver det: min kräklust.


THE SUN SHINES ON ME

Idag sken solen så det värmde så jag bytte ut gymmet mot en promenad med Fredrik. Kom hem och gjorde klart min diktanalys, fantastiskt. Till det mer fantasiska: den ska vara klar på fredag. Steget före är min grej. Så imorn blir det jag spanska och religonen, religonen spanskan och jag, de tre musketörerna. Där ligger jag inte steget före, tar tillbaka det där om att det var min grej.

Imorn är det onsdag vilket innebär två lektioner, två timmar i skolan. Skippar sminket och hår fixet, no fix at all. Soft tjej.

RSS 2.0