du barfotabarn i livet

Är det inte bra lustigt hur man kan vakna upp till -20 grader och få höra att det kommer blir ännu kallare nästa dag? Egentligen är det inget som rör mig i ryggen eftersom jag finner snö och kyla hemskt trivamt - under rätt omständigheter. Rätt omständigheter inkluderar en filt, varm choklad och lussekatter, en varm kropp insnörpt tillsammans med min och ljuset från en adventsstjärna.

Jag är en sån där lycksam liten filur som livet lite allt för ofta kanske ler mot och jag är sådär lyckligt lottad med att kunna fixa dessa omständigheter. Men man ska inte kasta sten i glashus, för när livet väl visar sin aviga sida, då är livet förjävligt. Men just nu tänker jag stanna vid att livet ler mot mig och att jag ler tillbaka, för imorgon är det hela min kropp som snörper runt min kärlek.


Staden äter upp mig, kastar ut en våldsamt

I väntan på mat kollar jag på Bonde söker fru efter att spenderat tid framför körkortsboken. Teori pluggas mest hela tiden och Fredrik la kommentaren att jag börjar likna en trafikpolis när vi är ute och går. Får nog börja lära mig att behärska mig, hatar ju besserwissar så får inte turn in to one myself.  

Annars gick 200 dagar av stapeln i måndags och även om de lurviga inte svängdes är jag nöjd att man fick spendera kvällen med nära och kära. Att vakna i en lägenhet som liknar ett gruppboende där sex utmattade själar har spenderat några timmars sömn är magnifikt. Att gå till skolan dagen efter, med en vattenflaska i högsta hugg och en bästa vän vid sidan om var magnifikt på sitt eget vis.

Nu viker jag hädan för bönderna, sedan förstärs det mat som far min jobbar på och sen viker jag hädan för teorin igen. Nämde jag att man börjar 14.45 imorgon? Ljuvt.



Bästavän och já en ljuvlig dá !




left and right, and up and down

Tjat har kommit över att jag borde ta tag i detta igen. För att ta tag i detta måste jag först ta tag i mig själv, för jo vänner, det är mycket just nu. Mycket ska åstdakommas och mycket ska nailas. 

Men just nu då ? Sitter jag med körkortsteori och ser idol. Jays veresion av Like a prayer fick pälsen på armarna att resa sig mot skyn och att Olle nu överrumplar mig med en av de mysigaste låtarna som finns leder väll till att pälsen får fortsätta sträcka sig mot skyn. 

Så vad tusan har jag hittat på dessa dagar som lyst av frånvaro? 
- haft höst lov
- övningskört till Örebro
- körlektioner
- riksettan och halkkörningen- 23 månader med hjärtat<3
- mvg på tyska prov
- vart i stockholm, sovit på hotell och vart på monsterjam
- haft studiedagar¨
- svenska nationella skriftligt plus muntligt
  
- badat badtunna
- gått och ett Harry Potter i biomörkret

Vill ni veta mer ingående detaljer? Vill ni ha ett helt inlägg med något av ovannämda ting? Släng då in en kommentar så kirrar jag detta. Allt för er pussungar.

Ha- ha - ha , som om ni bryr er ett piss. Inte jag heller. Skönt att man är på samma nivå.



RSS 2.0