2009 blir 2010

Det var ett tag sen. Ni överlever. Just nu håller jag på att göra mig iordning, sen blir det mat och sen ger vi oss ut. Det blir bra. Gott nytt år!

Give me buns !

Jag är sugen på bullar. Det finns bullar hemma hos Fredrik. Hans mor har bakat dem och de är mums. De kanske är slut ifs. Men det viktiga är att de fanns där. Och om jag fanns där med dem hade de inte funnits längre. Så vem bryr sig egentligen. Det är en omöjlig situation hur man än ser på det.

Imorn åker jag plus liten del av familjen till Skövde. Jag ska byta några julklappar. Mellandags rea också. Kan.bli.lite.kul. Den som lever lär märka.



23:24

Victoria's Secret fashion show 2009 går på tv. Jag ryser. Allt armhår och tro mig när jag säger att det är mycket står upp som bara den. Nu har gåsisen spridit sig till benen. Kan det komma en tår i ögat? Kan det blir så patetiskt? Mycket möjligt.

Som jag redan sagt till min make, inför våran New York resa ska jag in på och köpa underkläder från Victoria's Secret. Han tackade inte nej och inte jag heller. Fasen nu tog programmet slut, men gåsisen består.

Update

24 december: En massa folk, julklappar, för mycket mat, en tomte och för varma rum. Stämningen på topp och jag kammade hem hårprudukter, underkläder, parfym, smink, hudprodukter, ljus, en touchmobil (ska bytas) av tomten.

 

Väl hemma väntar Fredrik och jag får duntofflor, schampoo, myskväll hos honom som inkluderar mat, massage och att jag får pick and choose a movie utav honom. Vi fick även 500 riksdaler till middag och thaimassage av min mor och far. Julafton rundades av med många tända ljus och att somna på mitt hjärtas bröst.

25 december: Iväg till morfar för att önska lite mer god jul. Där kammar jag hem 500 kr. Hade chans till en miljon på en lott. Lott jäveln svek mig. Väl hemma kommer kusiner plus barn och hälsar på och kvällen avslutas med bastun för mig och Fredrik. 

26 december: Inte mycket händer. Jag och Fredrik gör inte många knop, kommer inte mycket längre än sängen. Bra dag.

Idag: Jag och min man ger oss  ut i backen med pulka. Härligt att kämpa sig upp och ner i en backe och känna svetten klibba. Det är då man vet att man lever. Farfar och Farmor kommer på julmat och Fredrik lämnar mig för att åka hem till Skövde. Nu sitter jag här. Ensam och ska hämta en banan. 

Såja. Där har ni det. Min julhelg. Kort och gott utan onödiga krussiduller.   

GOD JUL!

Ätit julgröt, slagit in de allra sista paketen, gör mig iordning, julmusik på högvolym, snö ute och det är julafton.
Vid två sätter jag min rumpa i bilen och åker mot mariestad där min jul ska spenderas. Ikväll kommer min älskling och det är vi hans sida min julnatt ska spenderas. Så sist men inte minst:

Från mig till er alla en rikigt God Jul!


23.17

Tog två clementiner, en hade inga kärnor. Den andra hade 12. 12 stycken. Kul information.


Till en annan viktig sak. Jag saknar dig. Dig. Jag vill pussas.

23 december

Okej jag kanske tog på mig rollen som julgrans Hitler. Men med fyra viljor som lägger sig i måste någon skapa ordning. Denna någon var i detta fallet jag. Resultatet blev en helt okej gran av en helt okej familj. Nu ska jag gå och ta några clementiner för att stilla min kvälls hunger.


Lite ostrukturerat, lite snett glitter, ett hav av för mycket kulor men ack så mycket kärlek inblandat.
Jag säger som med rummet, den är tjusigare i verkligheten. På riktigt.
 

Dan för dan då det smäller

Ett sista försök för att ställa in sig på plus sidan innan julafton resulterade i att jag städade hela huset. Det tog upp 6 timmar av min dag idag, 6 viktiga timmar som egentligen skulle ägnas åt att lösa klimatproblemet. Tvättat hundarna har jag även gjort. Krig pågick under en tid med vatten överallt och schampo över hela golvet. Det är bra det. Alla julklappar är även inslagna nu, vissa bättre inslagna en andra. Så gott folk avundas inte mig för att jag har gjort så mycket meningsfulla saker denna dag, eran tid kommer också. 

En naken julgran som ska kläs, massor av godis, tre backar julmust, fyra olika chokladaskar väntar på mig. Själv väntar jag på min syster så jag kan skrida till verket. 

 
Chockskadad hund efter besöket i duschen


Inte illa pinkat av en gammal trähäst

   
Det är engentligen tjusigare på riktigt. I mitt rum alltså.
Men.vem.bryr.sig. Sak samma.

JULLOV!

Det är jullov, jag dricker julmust, jag hade urinvägsinfektion, dock en liten men sak samma, huvudsaken var att jag hade rätt, jag ska va uppe länge ikväll och jobba med mitt hjärtas julklapp. Sedärja vilken start på lovet.

I can go any further then this

Över två timmar har jag suttit med Fredriks julklapp och jag är inte klar med hälften. Jag och tålamodet, vi sitter inte i samma båt. Så det får räcka för idag, imorn blir det resten. Skolan idag var onödig och imorn är det sista dagen, två timmar och nästa hållplats: jullov för hela slanten.

SNÖ

Inget stort händer, borde va storbloggare då händer alltid något stort. Största händelsen idag var att jag och Fredrik skulle åka pulka , en misstänkt på-väg-att-bryta-ut-urinvägsinfktion satte stopp för det. Att springa kissnödig upp och ner för en backe lockade inte. Får bli en annan gång.

Egentligen vet jag inte vad jag och Fredrik gör när vi är. Vi gör iallafall inte det som alla andra gör, vi är lite over the edge han och jag. Skönt att jag har honom. Skönt att han förstår mig. Skönt att han håller mig i sin famn och klappar på mig när jag tror att jag ska kissa på mig och lipar. Jävla sketna urinvägsinfektion.



en vecka kvar

Imorn är det dags för historiaprovet, skönt att få det överstökat. Imorn blir det även myspys med mitt hjärta och eftersom vi inte vart på hela veckan ska det bli extra skönt att känna hans värme. Men nu ska jag läsa lite till på historian så får det helt enkelt gå som det går.

16 december

Omgiven av en hög papper och har precis svarat på 76 historia frågor. Tragglat igenom franska och amerikanska revolutionen, frihetstiden, Sverige under 1700-talet, upplysningen och Napoleon. Känns inte speciellt bra inför provet på fredag men jag tar det som det kommer. Med lite övning till kan det gå. Vill bara säga att jag är lite stolt över vad jag åstakommit på tretimmar och jävligt hungrig.

att välja mellan pest och kolera

Mitt dielemma är om jag ska be att få sova hos Fredrik imorn eller om jag ska låta mamma skjutsa in mig till tio tåget å torsdag. Jäkla svårt val. Men väljer jag det första missar jag det där nya 12.12 tåget imorn, å andra sidan får jag sova brevid en varm kropp. Har iförsig inte frågat honom, kan bli omständigt, han kan säga nej.  Svårt val. Dövar mina problem med lite chokladbitar från kalendern.

I'll follow you until you love me

Film , historia fylld med lek, hålla i en idrottlektion, film, gåtmysterier på matten. Så har min dag sett ut, fullproppad med att inte göra ett skvatt. Precis som jag vill ha det.

Jag har börjat på historian och det rullar på bra. Ska läsa det en gång innan jag somnar. Imorn slutar jag 11.30 och det har satts in ett nytt tåg 12.12. Det ligger snö på marken också och det faller från himlen. Jävlar, nu är livet på rätt spår.



dagen efter 3:e advent

Helgen var bra. Helgen var med mitt hjärta. Helgen med mitt hjärta var bra. Jag väntar på Paradise Hotel och det finns 4 oöppnade luckor i mina chokladkalendrar, chokladkalender i pluralis. That's right, jag har två stycken. Det var ungefär allt jag hade på hjärtat.  

Lördag

Kvällen igår var mycket trevlig med god mat, idol, skratt och sjungande. Idag kravlade jag mig upp för att möta Louise och kolla på konståkning och efter det kom jag hem och somna som en stock igen.

Just nu håller jag på att göra mig iordning för att bege mig till Skövde. Ska ut och äta och just nu säger min mage emot det i form av illamående. Jävla sprut jävel. Det sägs hålla i sig 3 - 4 dagar så jag ser ljuset i tunneln. Nu ska jag ta på mig kläder och fortsätta packa.


I want to break free

Min arm gör fortfarande sjukt ont. Men att känna smärta är mänskligt. Kollade lucia på morgonen tillsammans med mitt hjärta, väldigt mysigt. Nu ska jag väll snart börja göra mig iordning inför ikväll. Eftersom det känns lite B eller kanske C att gå på Björnes där alla 95:or springer runt som vilda hönor bestämde vi tjejer oss för att ha middag istället. För inget slår fel en fredagskväll med trevligt sällskap och mat. Så ärade 14 åringar jag lämnar dansgolvet åt er ikväll istället. Hoppas ni har lika trevligt som jag tänker ha.

20:51

Slog in den första julklappen nyss. Julkänslan kommer krypande. Nästa helg älskling är det du som följer med mig på julklapps jakt, snälla rara? Så vart är minusgraderna och snön? Så ge mig trettio grader kallt, tomtar överallt
och en skog av gröna granar.

Likt en fågelunge

Har städat mitt rum, bytt sängkläder och tänt ljus. Känns som en bra uppladdning inför Mammas pojkar. Idag var en bra dag, ingen spanska, idrott eller engelska, kollade film på italienskan och jobbade bra på matten och så kom jag hem fyra. Endast två poäng från vg på spanska provet var dock irriterande, men bättre än två poäng ifrån g.

Svininfluense vaccinet sprutades in idag. Det gjorde ont, jag mådde illa, jag fick panik och Louise fick hålla min hand. Det gick fem minuter och sen hängde armen likt en död fisk längst kroppen. Noll känsla hela dagen. Somnade direkt när jag kom hem och illa måendet har kommit tillbaka men jag kan röra min arm försiktigt. Att tvätta håret var en kamp och jag får inte bort plåstret, det sitter som häftat på mig. Jag behöver en kram. Jag är svag.   

long time, no see

Kom hem idag efter att inte satt min fot här hemma på fem dagar och det känns bra att sitta i sitt eget rum igen. Sysslat med att lagt in bilder från i fredags en stund nu och till att börja med kan man väll säga att vi kunde inte haft det bättre. Fast jag ville egentligen ha snö, men man kan inte få allt.

Efter att vi anlänt till Göteborg lämnade vi vårat bagage på hotellet och gick ut på stan. Badskum, badkula och fika köptes. Sedan tände vi ljus och badade bubbelbad med skum och fikade i några timmar. Vi gick efter det och åt
thaimat, super bra ställe hittade vi. Vid 11 gick vi tillbaka till hotellet och myste.

Det var kort och gott utan onödiga krusiduller vad vi hann med på våran 1 års dag. Dagen var underbar, min pojkvän är underbar och detta år kommer bli underbart.

Bubbelbadet

Restaurang

Världens bästa pojkvasker <3

Presenter och nöjd flicka

Ett morgontrött hjärta

Vid frukosten

Den lyckligaste människan på jorden och den underbaraste människan på jorden <3

Since December 4, 2008 you own my heart

4/12 2008 - 4/12 2009.
Det har gått ett år, ett helt år. Jag minns det såväl, vi var i din soffa och jag kollade på klockan 19.27 och det var exakt det klockslaget mitt tåg gick och jag kommer ihåg att jag tänkte "Jag borde sitta på det där tåget, men äsch skitsamma nu kysser jag honom". Efter det har tiden tickat på och det har vart vi. Ett år, ett helt år. Jag måste haft tur när jag fick dig, Gud måste verkligen vart på min sida den dagen. Eftersom detta året har rusat iväg tycker jag att vi kör på ett till? kanske 5? kanske 20? Låter en evighet lika bra som det gör i mina öron? 

Jag tänker inte forsätta skriva en lång text med massa klyschiga saker, jag vill bara att du ska veta och jag vet att du vet:
Fredrik Henry Anders Bergfeldt, du är som bomull runt mitt hjärta och du ger mig bus i magen. Jag älskar dig så mycket att jag inte kan tänka mig själv utan dig.


True love doesn't have a happy ending, cause true love doesn't end.

Cause today was a great day

Det är dagen då spanska provet var över, vi hade ingen idrott, matte provet flyttades fram och på engelskan var det film. Det är dagen då det lekte. Imorgon går jag bara till tolv för sedan rymmer jag till Göteborg. Där ska jag och mitt hjärta bo på hotell. En fågel viska i mitt öra om en stor säng och ett stort trekantigt badkar och i mina öron låter det perfekt. Jag har en kärlek till badkar eftersom jag aldrig haft något själv, och jag har en ännu större kärlek till Fredrik för någon som honom har jag aldrig mött för. Klyschigt men sant.


april april din dumma sill

Det är skönt att veta att man har en syster som är mer blåögd än vad himlen är blå en solig sommardag. Alexander började lura i henne att jag och Fredrik skulle förlova oss imorgon och antigen är han bra på att luras eller bara hon som är dum, jag är kluven i valet. Detta resulterar i att hon stänger in sig på rummet och börjar prata för sig själv hon sätter sig sedan och skriver ett blogginlägg om hennes missnöje, hoppas hennes inlägg roar er lika mycket som mig. Här får du även gratisreklam min kära naiva syster nathaliesofienilsson.blogg.se och jag hoppas du i fortsatta livet inte är lika lättlurad. Det är sånna som du som slutar hos en hallick som lurat dig dit.

Och ursäkta Fredrik att min bror och jag roar oss på din bekostnad, du får ta det som en man! Detta gjorde iaf min kväll en aning och nu ska jag kolla på mammas pojkar i väntan på att min "fästmö" ska återvända från gymmet.

December 2

Pluggandet höll i en halvtimme, det får räcka. Det får gå som det går, det är inte hela världen om det inte går alls. Brukar kunna knepa ihop det till ett G, iaf när gud ler mot mig. Nu ska jag slå in Fredriks present och dricka upp min julmust. Livet ler.

Onsdag

Kort skoldag och cyklade hem och somnade. Vaknade två timmar senare av matlukt och ack mitt luktsinne för mat sviker mig aldrig och nu är magen nöjd. Dags att dra mitt strå till stacken och läsa lite spanska, äckel spanska jag hatar dig.


No comprende

Habla español? No, fattar noll. Slängde ett så kallat getöga på spanskan, sett från mitt perspektiv verkar det inte va så mkt vilket är lika med att jag tar tag i det imorn och lite innan jag somnar. Alltid när jag ser det positivt, att det inte är så mycket blir det ett big bang prov och jag sitter där mitt i skiten. Till mitt försvar bryr jag mig inte om spanskan denna vecka, vi, du och jag, jag och Fredrik har ett år på fredag. Yo y Federico, un año, fuck you.

RSS 2.0