SES OM TVÅ VECKOR

Nedräkningen är över, det är dags nu, den är här, dagen med stort D. Jävlar vi åker, älskling, sol och bad i två veckor, jäklar det är dags. Jag har inte en överviktig väska, allt är förhoppningsvis med och jag är mer än redo nu att inta Turkiet. Detta ska förmodligen vara ett "hej-då-inlägg" med jävla anamma och en massa "nu jävlar kör vi". Men jag tror inte det blir den vägen jag tar utan det blir nog mer något i stil med:

Ha det förjäkla gott i Sverige, ta det lugnt i regnet, jag åker till solen och värmen och njuter ett tag. Och vet ni? Det kittlar döds skönt i kistan!   




UPDATE

Tvättade, vek och packad, stolt som bara den över att vara typ färdig, provar stänga - går inte. Jävla pissahelvete. Kommer väga för mycket, väskan alltså, inte jag - smäcker som tusen. Men vägrar göra mig av med packningen, prioterar, hämtar lillebror som får test lyft väskan, väger förmodligen bara 25 kilo, 5 kilo för mycket går att få bort, kommer bli svettigt, gör det hos Fredrik. Lipar över packningen som inte får följa med, inte med Fredrik utan hans mor, hon kan sympatisera över det här. Men den går att stänga, dock 5 kilo för tung fortfarande. Letar istället efter en väska att ha handbagage i och grubblar över det och dricker hallonsaft i stort glas.



DAGS NU? NE MEN IMORGON

Igår var jag med Hjo och tog farväl av Thornblad och Julia och det blev prat och en massa mat innan en buss tog oss hem i regnet. Allt var finnemang trots att vädret ständigt pissade på oss, men vad gör det eftersom jag sticker mot varmare breddgrader imorgon. Sugen? Som fan. Packat? Håller på. Vad ska man ha med sig? Ingen jävla aning. Skit samma om jag glömmer något, det är varmt där, nakenhet är ett alternativ.















Några av bilderna från när jag och hjärtat hade en skön sommardag med sol och bad. 
Men nu tar vi snart vårt pick och pack och styr kosan mot Turkiet och med honom blir det bätre än bäst<3 


00:19

Blev inte så mycket städande, gör klart det imorn. Istället har jag fixat ett par nya shorts och tvättat snorkeln och cyklopet, känns som det kommer va en miljon saker jag glömt sen när det är försent. Men den smällen tar vi då.

Nu tänkte jag att det var dags för att slänga in några bilder som legat på kameran och dammat ett tag. Till att börja med kastas det upp lite bilder från en solig dag i Hjo med tjejerna, favoriterna, the giiiirlz, the gang, the crew osv.  


Rundvisning i Hjo eftersom detta var min första(?) gång där, iaf enligt mitt manna minne.



En Louise och en Louise, eller vilket jag föredrar- helt enkelt Lennart och Thornblad


Obligatorisk hoppbild där även Lennart ser ut som hon ska hoppa i vattnet.


Grupp-foto-tajm på Julias gruvligt fina balkong.


Som att vara utomlands- inte helt fel att bo så inte. Vi andra avundas Julia i smyg.


"Klart man ska ha en hel pizza, jag är hungrig" Och så va Lennart den enda som lämna kvar sin pizza.


Älskade vänner<3 Ni vet väl att det är ni tre som jag kommer hitta på bus med hela 3:an bara för ni är för jävla bäst?




DRAFT: AUG 8

Så nu har min kamera inga bilder kvar, tom och redo för nya bilder. Tänkte städa mitt rum ordentligt så har jag det gjort för det är lika bra att göra saker tidigt så slipper man stressen, men den kommer nog stämpla in sen ändå. Men jag ska hämta föda, sen förtära och sen sätta fart på maskinerna.


1 VECKA

Det återstår bara 7 dagar eller 1 vecka innan vi flyger mot varmare trakter och lämnar detta ständiga regn och fy tusan var härligt det ska bli. Med ett jävla pirr i magen längtar jag efter att få packa resväskan.Och återigen: JÄVLAR VAD HÄRLIGT!









KAN MAN SÅ KAN MAN



Man vill ju inte skryta, men är man bra så är man. Bättre än er, eller inte, förlåt. Eller ne inte förlåt.
Ingen kan satc som jag kan. True love and true words.

1 AUGUSTI

Det är så att man har faktiskt mycket bättre saker för sig än att hänga framför datorn om dagarna och därför blir det inte mycket här överhuvudtaget. Men tillslut ska jag ladda in bilderna från dagarna som gått, men inte nu, för nu ska jag och älskling bege oss till bastun där kvällen kommer spenderas med ljus, mys och kärlek.  


RSS 2.0