söndag

Sitter just nu hos Fredrik utan Fredrik med Fredriks mor, syster och hennes sambo. Att få med Fredrik tre gånger i en mening som egentligen inte handlar om honom är rätt bra jobbat. Hur som helst ska jag snart bege mig till bussen för att åka till Mariestad och gästa ett kalas med förhoppningsvis tårta. Igår var det matfestivalen och efter de kvällarna är jag tveksam om jag orkar äta mer, men nog om det för denna stund, kan komma ett längre mer detaljerat utlägg om jag vill, orkar och har lust.
Nu ska jag fixa klart mig, tänka lite mer på mat och tårta som förhoppningsvis kommer serveras och det enda jag har haft i mina tankar sen jag vakna är söndagsmys.

so close your eyes, leave this town for a little while

Idrotten idag tog halvt död på mig, det ska kännas att man lever. På tal och livet och döden lite löst, överlevde jag och Louise, mer känd dom Lennart eller Loppan som nu är ett kärt namn som kan läggas till, vi överlevde spanskan, italienskan och engelskan ihop. Att humöret i slutet av dagen hade stigit till övertrötta på oss båda gjorde oss båda gott men sedan om våra klasskamrater och lärare höll med på den punkten går att omdiskuteras. 

Just nu sitter jag här och kikar på den film på tv. Och sen måste jag packa för imorn är det matdestivalen och egentligen ville jag gå idag. Egentligen vet jag inte varför och egentligen kan det bero på mina drömmar om att sitta och kolla på film ute som lockar. Även om det är kallt, oskönt och dålig film så står det på min hinna-göra-innan-jag-dör-lista. Men tji fick jag när Fredrik övergav mig och min idé. Han var nog inte förtjust i den från början för den blev snabbt ignorerad och bortglömd. Så nu tycker jag lite synd om mig själv och hyser agg mot min drömkrossande pojkvän. Jag skulle helt enkelt bara tagit min mössa, vantar och filt och gått ensam och suttit längst fram och förmodligen vart den enda där. Men mobboffer, ohäftig och allt vad jag skulle klassas som, trots det skulle jag få kryssa av utomhusbio på min lista och få lite ro i själen. 

kvälls tankar

Drömmar. Helt enkelt drömmar. En man med drömmar är aldrig tom. Sanningen kunde inte vara enklare. Drömmarna är det som tar oss framåt. Vi drömmer, siktar och rör oss framåt. 

När man är ung drömmer man om att bli äldre och när du väl är äldre drömmer man sig tillbaka till de unga åren. Utan drömmar är vi tomma, vi behöver dem för att inte tappa hoppet. Mina drömmar kanske inte verkar viktiga eller stora för någon annan, men för mig kan den minsta dröm ha den största betydelsen. Och även om många säkert tänker att drömmar ger ingenting, du blir inte klokare av att sitta och drömma. Det är då jag tänker att det är de människor som behöver drömmarna mest. Det är de som har tappat hoppet om framtiden. Framtiden är skrämmande. Vårat förflutna har vi som ett facit i handen, det förflutna som styr över våran framtid. Framtiden som vi helt inte har som facit i handen, utan det är mer som en bok med tomma blad i väntan på att fyllas. Men man kan ändå inte fylla den boken för så fort den fylls hör det till det förgågna. Framtiden handlar om det vi har framför oss, det kan handla om en sekund eller 10 år. Men det är när man känner rädsla som man behöver drömmar, tankar att klamra sig fast vid. Tankar som säger att allt ordnar sig, drömmar om att allt blir bra. Allt blir bra, ge det bara tid. Och under tiden släpp inte drömmen, den tar dig framåt och ger dig hopp. Och hoppet är trots allt det sista som överger människan. 

just want touch you for a minute

Efter en helt vanlig skoldag där idrotten var höjdpunkten sitter jag nu här. Efter att cyklat en halv mil, städat mitt rum, lagat mat och lagt in bilder från min kamera sitter jag nu här på min bakdel. Jag är äcklig i håret och jag vet att jag måste duscha och så ska ock ske, inom en snar framtid är tanken. Besvikelsen var att jag vaknade upp och trodde det var fredag, besvikelsen var ett faktum när jag insåg mitt misstag. Men så positiv som jag är så säger jag att snart är det fredag och att den bara är ett stenkast borta. Men först ska jag klara av en fyra timmars håltimme och att sluta halv fem och helt plötsligt önskar jag att någon kunde göra ett stenkast rakt i mitt huvud. Hårt. 

Nu kommer lite bilder som legat och tagit upp plats i min kamera som grädden på moset.

Pojkvän och vovve en eftermiddag i min säng

När jag och mitt hjärta var på Liseberg 

På Liseberg i kön, tappert väntande 

Göteborg förra helgen när Fredrik sprang Midnattsloppet

Gatorna trafikerades av orangaspringare som plöjde ner allt som stod i deras väg

På promenad genom stan , shalala

Häftig kille på longboard

Tapper tös som sakta men säkert lär sig

Häftig kille igen, som visar hur det egentligen ska gå till

Världen bästa person åkandes på en planka



240809

Borstat tänderna, tagit bort sminket och packat idrottskläder. Duktig är jag på sisådär 20 minuter. Men idrottskläderna skulle in i en väska som jag hade andra kläder i, de kläderna hamnade på golvet och rummet ser ut som ett slagfält från andra världskriget. Så imorn ska jag agera Hitler och städa upp i mitt rum, synd bara att jag inte har några ariska soldater som följer min minsta vink ännu sorgligare är att jag inte har en liten mustasch som pryder min övrläpp, skulle ge lite pondus. 

Med det lättat från hjärtat letar jag upp mina två hundar och studsar i sängen i mitt stökiga rum.   

måndagsbarn

Kom hem för ett tag sen efter en träff med Angelica. Lite spontant och oväntat satte vi oss på en bänk med fika och pratade och pratade och pratade. Sen pratade vi lite till. Som jag sagt förut, inte mycket slår än bästa kompis. Det spelar ingen roll om man inte setts på länge när man väl träffas så tar det två minuter och allt är som vanligt. Allt faller på plats. Ibland önskar jag att alla hade en bästavän, en vän som är som en klippa som man alltid kan luta sig mot, som lyssnar och förstår, ger och tar. Vi har vart bästisar i nära sex år, sex år kantade av många minnen. Och även om vi inte träffas lika mycket som förut, då gick vi trots allt i samma klass och va med varandra varje dag så vet jag fortfarande att hon är min bästavän. Om någon frågar mig när jag sover kan jag svara att Angelica Myrvik är min bästa vän, jag vet svaret utan att blinka en gång. Därför sörjer jag för dem som inte har den där vännen som man alltid kan ringa alltid kan lita på, som vet allt om en och lite till. Min bästavän vet allt om mig och jag vet allt om henne. Hon är den jag delar med mig av mitt liv med, hon är trots allt en stor del av mitt liv. Min bästavän och jag, vi har det bra. Och Angelica Myrvik du är min bästa vän och jag älskar dig och det vet du. 


god kväll damer och herrar

Sista dagen idag. Sen smäller skolan som en ovälkommen raket igång. Men egentligen känner jag varken tummen upp eller tummen ner. För att byta spår helt och hållet-  igår var jag och Fredrik i Göteborg, en tröja, två linnen och en bh inhandlades och lämnade lite mindre pengar i kassan kvar. Sedan styrde kosan mot Liseberg där mitt hjärta vann en stycke rosa hund åt mig, lite old school kändes det men det kändes även bra i mitt hjärta. Efter karusell åkande hit och dit och upp och ner så satte vi oss glada och nöjda på tåget hem och jag somnade som en klubbad säl direkt.

 Nu ska jag snart hoppa in i duschen när Fredrik hoppat ut, vi är nämligen helt ensamma i lägenheten. Så sedan blir det en film medan jag målar mina naglar och sedan kryper vi ner till kojs. Så ser framtiden ut för fröken Nilsson och herr Bergfeldt, men för honom erhåller framtiden dock inget nagelpysslande. 

Fångade i sina rätta skepnader, en stycke glad Fredrik och en stycke mord-i-blicken Isabelle

worn out places

Igår blev det till att tända ljus, äta chokladpussing, kolla på film och så fick mitt hjärta massage av mig. Ett plus i kanten till mig som bra flickvän. Just nu ligger han och sover i sängen med mina små voffsar och jag sitter här. Frågan är om inte han är sötare än mina hundar när han ligger där. Jag funderar på om jag inte ska börja packa och göra mig iordning för snart styr kosan vidare till Skövde, my second home.  

160809

Min prins kom tre timmar tidigare än vad jag hade väntat mig. Tre timmar och mina planer krossades. Där stod jag i mitt rum, klädd som när jag vaknade och med ett hår som såg ut att höra hemma på ett troll. Jag var inte alls den där söta flickvännen med rätt kläder och fint mjukt hår som jag hade planerat. Planen gick i kras. Jag hade inte ens lena ben eller deo på mig. Kunde lika gärna vart en man. Hur som helst nu ska jag fixa både kläder, lena ben, deo och fint hår. Extreme makeover är på gång, "Isabelle Nilsson gick från man till kvinna på en timme". 

and I'm free, free falling

Okej mitt internet har krånglat. Så där har ni ursäkten till att inga nya inlägg skapats, varsågoda. Jag somnar tidigt och vaknar ännu tidigare, idag var rekordet 8.15. Men jag tvångsblundade och lyckades somna om.  Och idag kommer Fredrik hem från Skåneland och kommer till mig. Sen måste jag duscha, så stackarn inte tror att hans flickvän bytts ut mot en skunk. Även fast jag tror han skulle älska mig ändå, eller innerst inne hoppas jag iaf det. Att vara eller att inte vara skunk, det är frågan. 

Och som jag lovat så slänger jag in några bilder från Tylösand som ett avslut på detta fullt meningslösa inlägg, hoppas bilderna väger upp lite.

Topless pojkvän njuter och drar i bilbältet(?)

Vi stannade och köpte godis innan vi ens kommit till Skövde. Det var godis som vi skulle dela på men jag vet inte om jag är så bra på att dela med mig av godis.

Jag delar med mig av min fot däremot och en sådan gentleman som Fredrik är låter han mig stoppa foten i hans ansikte och han låtsas njuta.

La playa de Tylösand


På jakt efter pizza inne i Halmstad.

"Fredrik Bergfeldt , 5 tappade bort sin mamma och nalle inne i Halmstad"

Lycklig tösabit. 

I väntan på att vi skulle spela minigolf gick vi till Hotel Tylösand. Att jag vann stort över både min bror och Fredrik känns bra. Män saknar koncentration och tekniken som behövs för minigolf. 

Stilig bror innan förlusten i minigolf.

Syskona Nilsson vill försökra sig om att de också är häftiga och avfyrar en fjortis-pose i sökande efter lite bekräftelse.

Mitt hjärta och jag. Han är det bästa jag har och det räcker med att jag säger att jag älskar honom <3

130809

Sitter hemma och min ljuspunkt för dagen är över nu. Stunden jag sett fram emot hela dagen är över efter cirka sju minuter. Dessa minuter bestod av att Fredrik kom för att hämta sin cykel, de var dessa minuter jag ska klara mig på i fyra dagar. Han flyr till Skåne eller Danmark och jag är fast hemma. Jag är en sån där filur som har svårt att vara i ensamhet och jag har svårt att sova ensam. När min bättre hälft inte är nära känner jag mig halv och inte hel, så logiskt utav mig. Igår natt kämpade jag emot mina trötta ögon för att vara vaken lite längre och få lite mera tid med honom även om han sov som en stock. Jag låg där på hans arm och funderar på hur skönt det är när man inte vart ifrån varandra på nästan hela sommaren men man får fortfarande pirret som om man inte träffats på veckor varje dag trots att han är det sista jag ser när jag somnar och det första jag ser när jag vaknar. Hur klarar man sig ifrån varandra när man är som ler och långhalm, Ying och Yang, glass och strössel eller helt enkelt kära? Det är frågan som får ett svar det närmaste dagarna.

Och nu ska jag glömma mina sorger och mina I-lands problem genom att fortsätta det jag startade för tre timmar sen, nämligen städa mitt rum. 

borta bra men hemma bäst

Kom hem igår efter en toppen vecka i Tylösand med familj plus mitt hjärta. Solen stekte och havet svalkade och mer orkar jag inte skriva om det nu. Kommer bilder och en mer utförlig text när jag får tummen ur chokladgrottan. Dagen kommer i vilket fall spenderas med Fredrik och det lutar mot att vi tar och styr kosan mot Skövde senare idag, 

nu drar vi

Om 30 minuter sitter jag i en bil på väg till Tylösand med familj plus mitt hjärta. Hur vi klara oss i en husvagn allesammans kan bli intressant och om jag överlever blir ännu mer intressant. Levnadstecken kommer när jag är hemma igen om en vecka. Hoppas ni får regn här hemma och vi får sol.

Hörs om en vecka! 

RSS 2.0