fredrik bergfeldt

Du är så fin på alla de sätt som en människa kan vara, och ibland på ett sådant sätt att jag funderar om du verkligen finns, att du existerar i min verklighet. Jag har aldrig varit utav det slaget att jag gett mig hän för någon eller givit hela mig själv till en annan person, men det var fram tills dess att jag träffade dig.

Det var kärlek som för första gången fick en att falla handlöst och kärlek som fick tiden att stanna. Du var kärlek och känslor som var alldeles för stora att hantera, och det är du fortfarande. Jag står fortfarande lamslagen inför dig och räds för att världen som vi byggt upp ska elimenars. Du är den personen som fått mitt blod att kolsyras av kärlek och mitt hjärta att känna en helt ny känsla, du är den personen som fått mig att känna mig riktigt trygg och osäker på samma gång. Osäker och rädd för att lämna mig själv till en annan person och inse att någon betyder så mycket mer än allt annat här i världen. 

Jag kan vakna mitt i natten och lägga min näsa mot dina skuldror för att känns din doft och försöka att få mina andetag att synkronisera med dina, att bli ett med dig. Så vad är kärlek? Det är du och i all evighet kommer jag sluta upp i dina armar. Jag älskar dig.  


till varmare trakter

Veckan gick förbi i ett sus och helt plötsligt stod man här och klampade in på fredagen. Trodde inte tiden skulle gå så fort när vi beställde resan, men när det händer mycket så har tiden en tedens att flyta på utan att man lägger märke till det. Så imorgon mina kära konfirmander styrs kosan mot Thailand. Så i dryga tre veckor ska jag sola, bada, äta, shoppa och få massage tills jag tappar räkningen och återvänder, det gör jag den 28 december. 

Just nu rensas kameran, resväskan är packad och jag är lika osäker som alltid innan jag reser iväg. Just nu står lussekatter och julmust på agendad och de ska delas ihop med min kärlek i ett virrvarr av täcken och ben. Han sover här idag och det är precis så jag vill avsluta innan jag reser, insnörpt i hans famn. 

Så ha en bra jul, var rädda om varandra, ära vare gud i höjden, glöm inte reflexen, varannan vatten, spara er till äktenskap och stay in school, så ses vi i framtiden.   



RSS 2.0