For me it happens all the time

Sunk-dag utan smink med ofräsch fläta som vägrade va på sin plats. Cyklade halvmilen i pissregnet, hemma dyngsur, klär av sig kläderna och anammar fostersällning under täcket och stannar där 1,5 timme. Ljuvt liv, vanlig onsdag.  

Imorgon då? Torsdag, italienska prov, direkt till körlektion, tillbaka till skolan, lektion, öva till seminarium på håltimmen, överleva det jävla seminariumet, slut på skolan - livet börjar igen. Neerå, ser fram emot körlektionen, tycker det är kul att puttra runt i en liten bil och känna sig duktig, tar med mig clementiner också så har jag två roliga saker att se fram emot under skoldagen.

Efter skolan är det jag och min kärlek utan massa onödiga måsten. Att ligga mot ett varmt bröst, snöra ihop benen och känna närhet är den finaste känslan en mörk höstkväll.  



Saker som skulle sitta fint nu:




the whole world stops and stares for a while

När senaste händelser visar noll inser man att det var ett tag sen man bidrog med något här. Kanske borde man kicka igång det på allvar, ändra allt, satsta allt och va totalt jävla fabulous och tjäna stor koving. Men tillräckligt intressant är man inte för att bli rik på detta. Men för sånna som mig står hela världen öppen och väntar, det är vad mina öron ofta får höra. 

En sak är iallafall säker, man ska inte underskatta planering, är en fena på det egentligen Men just nu rinner min planering ifrån mig och det inplanerade kommer ikapp mig. Och stundandes väntar tyska och italienska på mig, vi myser ihop hela kvällen.  


Onsdag

Jag lämnade skolan efter att ha vistats där endast 40 minuter. Kisskänslor som gjorde mig sårbar, irriterad och arg förde mig hem till mitt andra bo. Där kved jag av urininfektions känslor, drack 3 liter vatten, kissade och gick och la mig. Besvären försvann och jag väntar med spänning på när de gör sig påminda igen.

Sitter i min säng och har läst psykologi, enda provet denna veckan, är det bara jag som förundras? Imorgon kör jag bil på håltimmen och sen pluggar jag på nästa. Nästa steg i mitt utplanerade liv (trygghetsbehovet, Maslows behovstrappa, psykologi, guldstjärna) är att duscha göra sig fager och bänka sig framför Bonde söker fru. 

 


Junkie

Igår var det ingen mindre än Lennarts födelsedag. Så nu är du stor nog att köra bil, gå på krogen och köpa öl på ica - lite senare än alla andra men vad ska du göra åt det? Så du får nu ett grattis i efterskott, du fick ett grattis i förskott i lördags och ett rikigt grattis igår. Aldrig nog med gratulationer inte, neerå.  

För kvinnan bjöd som sagt på 18-års fest i lördags. Innan bjöds det på mat med tjejerna, lek och paketöppnande och sedan kom alla andra själar. Runt tre-fyra snåret knöt jag och Fredrik ihop säcken med en massa mat i mitt kök. 

 
Ett stycke bästavän/födelsedags barn och jag <3


Tessitussen eller ah , Therese funkar väll med . .


Världens troligtvis bästa tjejer <3




Anropar

Går i skolan, tränar, pluggar, kör bil, bromsar för rådjur , pälsar på mig för kyla och gör inte mycket mer. Prov i internationella relationer imorgon,  tal i Svenska C på fredag, på det är det körlektion. Helgen bjuder på barnvaktande, 18-års fest och förhoppnings tid med mitt hjärta. Fint som snus är livet och har inte tid för detta. Ska sova, samla krafter, bristvara nu för tiden.

Like a fool, I was dreaming

Idag var första gången jag klev ur bilen och gav upp för stunden, det hände två ggr. Andra gången, när vi övade start i backe smällde jag i dörren och hotade med att jag aldrig tänkte ta körkort. Slutade tillslut tjura och gick tillbaka till förarsätet och fick kläm på det hela. Ack den jäveln som ger sig. Min vilja av att ge upp och mitt korta tålamod bottnade i att min mage var helt tom. Person som styrs av sin mage? Jag? neeeeråå. Så jag fortsatte köra till morfar och där spelade jag kort och krängde chokladkakor till middag.

Vad har annars hänt denna ösiga helg? Idol, ensam drivande pluggstuga, storstädande och bilkörande. Kanske inte det roligaste, men dock så välbehövligt. Så nu ska denna vecka avslutas med att naglacket, de flisor som finns kvar ska skrapas bort och en ansiktmask ska åka på.  

She was the queen of an evil galaxy

Upplevt och överlevt min första körlektion och har nu bokat in lektioner för min kommande framtid och mitt kommande körkort. Annars gjorde jag omprövning på matte c i måndags, dagen efter 250 dagar, fick resultatet idag och blev godkänd. Har nu ett G i matte c och skulle vilja tacka:

- alla ni som hejjat, trots att jag lipade och slogs. Speciellt tack till matteläraren och pojkvännen som fått utstå hårda ord. Läraren ska inte ha ett tack, tar tillbaks, gav mig ju IGet.   
- mitt marsvin - för att du tidigt lärde mig att ta ansvar. 
- mjölken som gjort mig till en stark människa. 
- min penna som höll hela provet ,sööööötiiiizzz.
 

En sak ur världen en miljon saker kvar, bockar av listan allt eftersom, hatar att det finns en lista att bocka av. Tar tillbaka igen, älskar listor<3  



söndag

Blåser som jag vet inte vad ute och jag håller på att packa. Spenderar min dag och kväll borta i Skövde och hoppas på att det inte blåser lika mycket där borta. Men det blir nog fint, vilket som, är ju en tuff hund som klarar alla väderslag.

 

Hey you right there

Igår blev det helg efter bara en lektion och jag och Lennart gav oss ut för att pröva lyckan på stan tillsammans. Jag blev en jacka rikare och lite fattigare, men den behövdes så jag tröstar mig med det. Sen togs det helg med att jag och Fredrik gjorde tacos åt familjen, vi kollade lite på idol och sen somnade vi ihoptussade alldeles för tidigt men ändå precis lagom.   

Idag då? Fredrik åkte hem för tidigt, ville hålla kvar honom egentligen hela dagen. Men misströsta gjorde jag inte, utan jag övningkörde samtidigt som pappa letade svamp. Blev atackerade av en svärm älgflugor och efter att ha gått och viftat bort sisådär 30 älgflugor från far min, insåg vi att they just kept on coming, så vi beslöt oss för att fly fältet. Min far sprang med en fart och spänst som jag aldrig sett honom åstakomma tidigare, riktigt imponerade på mig som sprang bakom. Virrade runt bland träden och pappa tackade för att det var "en sådan lättsprungen skog", hittade bilen och var i säkerhet.

Ni undar säkert, "händer det alltid saker när du kör"? Jo visst fan, är så jävla rolig att köra med. 




Varje körskolas dröm
 

RSS 2.0