FIN DAG , BRA DAG

Spenderade dagen i Hjo med mina absoluta favoriter och jag hade saknat er så in i norden! Sjukt hur man inser hur mycket man saknar personer först när man träffar dom. Men det planeras återigen än träff och var det någon som nämde nattdopp? Hur som haver, bilder kommer när jag får nys om min kamerasladd och det var en riktigt bra dag, med sol, värme och efterlängtade personer.

Städar just nu Fredriks lägenhet i bikini, gjorde en paus, för eran skull, vet att ni bryr er hemskt mycket. Ska fortsätta nu, för jag är en sån braig flickvän.

Summer breeze

Fredrik, badande, longboard, Göteborg, Angelica, shopping, penicillin, utflykter, fest, utgång och sex and the city = mina senaste veckor i ord.

Min kusin är här med sitt barn och sin bebis på besök. De våldgästade oss enda från Stockholms trakten så jag är utan eget rum och sov förra natten hos min syster och denna natten i min brors säng. Så jäkla spännande med variation att jag dör. Ena natten en säng, känna på kvaliten, byta säng nästa nat och känna om den är duglig, vart hamnar jag i natt då? Lutar mott soffhållet, fasen vad soft! Nej, käft, älskar mitt rum, vill ha tillbaka det, min säng. Men biter ihop i tuffa tider, detta är tuffa tider, sanna mina ord.


Got that warm fuzzy feeling

Igår var sista dagen på jobbet. Sista dagen, jag-är-fri, ljuvt. Angelica kom till mig efter jobbet, vi åt glass och våldgästade Henrik innan vi cyklade hem till mig och dödade lite tid där.

Nu sitter jag här och borde ta tag i mig sjäv och borde packa, men jag gör ju inte det, ne jag bah :näääää jag packar inte, har bättre saker för mig.  Ska till Skövde och Fredrik, inte träffats sen i söndags och första gången på hela sommarlovet jag sover där, ni bah: nääääää-hääää? Yes mates i know, it's bad. 

Så det kanske är dags nu, snygga till sig, packa o.s.v. Jo men det är väll det.  

IGÅR - 4 JULI

1 år och 7 månader , 19 månader , du och jag , vi .
Jag älskar dig <3


When you can live forever what do you live for ?

Vädret är inte det mest tilltalande idag och egentligen gör det väll inget. Mycket bloggande blir det inte när vädret är som finast/varmast, bloggen är väll inte det första man prioterar.

Så jag har vart och sett Eclipse i lördags och det draigt med mig följande: Har alltid tyckt bättre om Edward än Jacob och alltid farscinerats över att Pattinson kan va snygg i filmen men inte speciellt snygg på rikitigt.

 
  

Så efter att sett filmen funderar jag på om jag är team Jacob bara för att det funkar bättre om Bella är människa. Funkar inte om han ska va odödlig och hon kommer åldras och va värsta cougar och dejta en minderårig vampyr. Men Jacob är  jätte snäll men ful,  är alltid så i filmer. Känner en kärlek till honom som jag känner till mopsar.

 

Så annars då? Filmen ska helt klart ses, det blev svettigt, panik och tårigt, första filmen är riktigt bra, men den 3:e är snäppet bättre. Och detta är kommer från tjejen som somnade 2-3 gånger under den andra filmen, som förövrigt inte var mycket att hänga i granen.

Men medans alla 14-åriga tjejer svimmar, dör och skriker lite över hela "twilight-hysterin", större delen av deras liv kretsar trots allt runt detta så har jag min egen vampyr att peta på.



Nu tänker alla små galna gallskrikande flickor att det här inte samma sak. Nej, men ni har ju iaf en fantasi värld och en plansch, ha-ha-ha, drog det längsta strået.

WALK ALL OVER ME

Igår var jag ledig och jag klagar inte för vädret var fantastiskt. På kvällen blev det volleyboll med några och sedan pizza och glass, skön avslutning på en skön dag. Fredrik sov hos mig tills idag och begav sig tidigt imorses för han skulle på tävling och det är förjävla trist eftersom vi bara träffas på helgerna. Men jag får väll bita ihop, det är så jag hanterar saker. Och nu ska jag äta frukost.  


1 JULI DÅVA

Cyklade in så jag var vid ICA vid åtta. Åtta på ett sommarlov svider och är för fan inte mänskligt. Helvete vill ju sova bajs länge och äta frukst i en evighet för att sen lägga mig i sängen igen. Men jag jobbar istället. Jag och Elin fick sålt sisådär 4000 liter, no joke. Tur att jag hade henne, skulle inte överlevt stekhet sol, kärringar och mosade jordgubbar. Människor blir som galna av billiga jordgubbar, no joke igen.

Så har jag även hunnit med mer än en sak idag: övningskörde med den stora bilen för första gången, cyklade bredvid när Nahalie åkte inlines.

Nu är jag redo för fem dagars ledighet/frihet/ro/frigjordhet(plus på det ordet), sen tar jag mig an mina två sista dagar på jobbet. Det säger klirr i kassan och mungiporna åker upp.


Cyklar en mil varje dag, varje dag förbi dessa kor. Blir en aning glad av kor, speciellt att klappa dom jävlarna. Älskar mini-mu som är minst i hagen och har förstora öron. Ska ta bild på honom, men han är tyvärr rädd för mig. Dumma kalv borde känna igen mig vid det här laget, är typ kändast i hagen ju. ha-ha-ha.   


RSS 2.0