1 JULI DÅVA

Cyklade in så jag var vid ICA vid åtta. Åtta på ett sommarlov svider och är för fan inte mänskligt. Helvete vill ju sova bajs länge och äta frukst i en evighet för att sen lägga mig i sängen igen. Men jag jobbar istället. Jag och Elin fick sålt sisådär 4000 liter, no joke. Tur att jag hade henne, skulle inte överlevt stekhet sol, kärringar och mosade jordgubbar. Människor blir som galna av billiga jordgubbar, no joke igen.

Så har jag även hunnit med mer än en sak idag: övningskörde med den stora bilen för första gången, cyklade bredvid när Nahalie åkte inlines.

Nu är jag redo för fem dagars ledighet/frihet/ro/frigjordhet(plus på det ordet), sen tar jag mig an mina två sista dagar på jobbet. Det säger klirr i kassan och mungiporna åker upp.


Cyklar en mil varje dag, varje dag förbi dessa kor. Blir en aning glad av kor, speciellt att klappa dom jävlarna. Älskar mini-mu som är minst i hagen och har förstora öron. Ska ta bild på honom, men han är tyvärr rädd för mig. Dumma kalv borde känna igen mig vid det här laget, är typ kändast i hagen ju. ha-ha-ha.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0