the things we used to do

Inte skrivit på ett tag för jag har inte haft tid, bättring ska ske - men inte nu. Sitter i Skövde och väntar på att Louise och Louise ska dyka upp, det ska föras lite smått innan vi beger oss vidare till 18-års fest för Gabbsan, Daniel och Adam.

 Därför har jag inte tid nu, ni förstår säkert. Egentligen skiter jag fullständigt i om ni förstår eller inte för jag skiter fullständigt i er just nu.

Ha en bra kväll för det ska jag ha i vilket fall som helst.

READY SET GO

Med väskan packad och snart färdig fixad beger jag mig snart mot Stockholm. För att förhindra illamåendet har jag ätut frukost i tre omgångar, började med två mackor och müsli, sen två mackor och sist två mackor till och yoghurt. Så rustsad som fan med äckel mensvärk sätter jag mig några timmar i bil och jublar lite.


sämst på att åka bil.


Why don't you come and fly with me

Sitter och väntar på att tröttheten ska börja komma, dröjer nog några timmat till. Idag avslutade jag städningen av rummet jag påbörjade igår, jäkla utresning blev det. Annars har det idag inte hänt så mycket mer än det.

Packat till Stockholm imorn och allt rymdes i en väska förutsatt att 182984 saker finns hos Fredrik som han ska ta med. Men att jag släpar med mig för mycket gör inget, hans syster bor i en 10:a så jag har gått om plats att sprida mig på. Så vad ska vi göra där? Ingen aning, jag bara gängar så där, men Freddie-fisk ska åka i en hamsterboll aka zorbing, vädret spelar väll ingen roll när sånt står på schemat. För regn ska det bli. Blir säkert en fin helg med fult väder.

Min far sympatiserar över min mer eller mindre förtjusta åsikt över att bila till huvudstaden.
- vilken tid ska ni åka imorn?
- dom hämtar mig här och jag vet inte när.
- vadå ska ni åka bil ändå dit?
- ja och jag vet att jag kommer må illa.
Spyr lite kanske jag också gör, vem vet. Lovar att fotografera det då, sittandes på huk och göra vinnartecknet with my fingers bredvid det. Blir säkert råbra.





TILL FREDRIK HENRY ANDERS BERGFELDT

Ska du ut ikväll , om inte , får jag sova hos dig ,snälla ?


KVINNA MED KLÖS

Jag prioterar viktigare saker än detta och det har säkert redan framgått  form av brist på inlägg. Hur som haver, gud som haver barnen kär, det är skolan och jag nu för tiden. Jag vaknar upp till den, spenderar dagen med den, tar med den hem och somnar med den och så går det runt. 

Annars då? jo tack, helgen spenderades med älskling och det är första helgen på fem(?) veckor som vi bara var hemma, ensamma och myste, var på tiden enligt mig. Och idag började man halv tio och slutade tolv och snoozade hemma hos Fredrik i några timmar. Övningskörde med fader min och nu är det väll dags för mig och historia boken att slå oss samman resten av kvällen. 


RSS 2.0