DRAFT: JUNE 30

Det fina vädret försvann, jag ska jobba till 19.30 och mitt rum ser ut som bara den. Fredrik åker på orientering över helgen och Lenny åker till Spanien på lördag, en gnutta övergiven minst sagt. Men det fina vädret ska komma tillbaka och det väntar volleyboll innan Lenny överger mig. Kan hända att det kommer ljusare stunder - känns bara inte så nu. Inte alls.

I couldn't help but choke up

Bortsett från att jag dog i 27 gradig värme idag så gick jobbet hyffsat fort. Kan bero på att Ellen stod på andra sidan gatan och var min s.k konkurrens men jag var helt enkelt nöjd med att hon fanns att prata med när det blev folktomt och öde.

Kom hem till ett övergivet hus och fick uppleva
1. Biten av en mega myra när jag skulle napa, vägrade släppa taget om mig så jag slog ihjäl den direkt på benet. Vem har sagt att det behövs en man för att göra grovjobbet
2. Första åskan för i år och regn på det. Suger när man sitter ensam i ett rum.

Fyra gånger kvar att arbeta och sen börjar mitt sommarlov. Ska va uppe extra sent, lapa sol, bada och förbereda mig för kommande ställen jag vill/ska besöka. Kommer bli ur fint.  




SUMMER DAYS AND SO ON

Idag var nog vad jag skulle beskriva den värsta och sämsta dagen i min karriär som jordgubbs försäljare. Kom där ifrån 20.15 istället 19.45, jag är för helvete rutinerad fatta hur illa det var då.

Annars då? Min midsommar spenderades först med jobb och sen borta vid Torsö tillsammans med en bunt välkända och okänd ansikten och även Fredrik vid min sida. Mycket väl godkänt på det. Sen har jag även hunnit med en stycke Angelica träff i onsdags, vi satt på bryggan och pratade och bevittnade min allergi som gjorde mig till ett freak med ett varande öga. 

Solen och värmen i helgen tvingade ut mig och Fredrik till Torsö både lördag och söndag. Annars har grillning, picknick vid kanalen, longboard åkande och and-tämjande förgyllt dagarna. Helgen slutade på en brygga med pizza och hallonsoda innan Fredrik satte sig på tåget till Skövde. Så nu dröjer det en vecka tills vi ses igen. Och än så länge svider det bara lite i hjärtat, men det kommer med tiden. Det gör det alltid. 











 


DRAFT: JUNE 21

Sitter med blött hår som droppar och detta var första gången jag  tvättade håret på fyra eller fem dagar. Men gud, hur står jag ut med mig själv? Jo tack det ska jag berätta en annan gång.

Nu till något mer väsentligt: denna helg var första gången jag träffade min man på en hel vecka - alltså hela sommarlovet. Jag kuttrade som bäst vid hans sida hela helgen, vi åt kladdkaka med glass och jordgubbar nerbäddade i ett hav av täcken och kuddar en kväll/natt, åt ryska kalaspannkakor(?) till frukost i trädgården, satt vid kanalen i solen, var ute i det fina vädret och grillade och myste i trädgården med ljus. 

Tack vare att allt just den helgen kändes så underbart gör det en aning ont i hjärtat att veta att vi inte ses igen förens fredag och att jag jobbar varje dag fram tills dess. 


  

Så jag jobbade idag, det flöt på så jävla bra. Kan vara för att Angelica offrade en stund och stod och chit chattade med mig, så mycket att prata om ack så lite tid. Men vi tar igen allt som vi inte hann prata om på onsdag och jag håller tummarna för att Kim Novak badade aldrig i Generarets sjö kanske kommer tittas på. Det blir fint som snus.





 

Jag saknar Dig

Jag älskar dig mer än igår men mindre än imorgon <3






I SMELL YOU LATER

Har gått några dagar av sommarlovet nu och vädret börjar arta sig. Sommaren startades med utgång, dagen efter det blev det 18-fest på vatra, söndagen sov jag och kom hem efter fyra dagar i Skövde. Det var en bra början på lovet som jag hoppas kommer resultera i något ännu bättre.

Annars då? Första jobbdagen idag på sommarlovet och det kändes tungt i början men blev bättre sen. "Man får tänka pengar", citerat av min mor, "Du ska va glad att du har ett sommarjobb" citerat alla som inte har ett sommarjobb.

Så nu kommer en mindre bildbomb med bilder från skolavslutningen, förfesten hos Fredrik och kanske annat som inte visats.

 
jag, louise, julia, lejla och en louise till


ni vet väll att ni är bäst? ni vet väll att ni gör mina dagar?
ni vet väll att jag tycker om er förjävla mycket tjejer?  


Christo-Ball Colón och jag. Spanska och matte<3


Lite av la classe


Rasmus är lååång, Louise är helt okej lång + högklackat, jag är 165,5 och försöker bli lång i kilklackar och Julia är Julia, liten, söt och ja . . .liten


Olika dryck-kortspel satte fart på det hela




Innan alla kom förtärde man banan och Fasth var klistrad vid tv:n


Det artade sig för en del


Peter och Jacob/Jakob(?). Jag föredrog pete-pan och jackie.


Hittades på min kamera. Mer vet jag ej. Men söt är tigern?

 


SOMMARLOVS START

Skolavslutning idag och något sa mig att det itne var så fint väder. Nu gör jag mig iordning och sedan kommer några hit där ibland mina favorit tjejer. Börjar smått här och sedan styr det mot olstorp och jag tror på en fin kväll.

HAHAHAHAHAHA- HA - HA


Just smoke my cigarette and hush

Duschade av mig bajs-känslan efter att ha jobbat. Stress är inte min grej - hatare. Så nu är det dags att packa väskan inför några nätter hos älskling. Men jag kanske kilar hem en snabbis på lördagen, vem vet.

Måste packa väskan eller väskorna. Älskar att packa, hatar att packa upp. Men hur jäkla många väskor behöver jag inte för kommande dygn, kommer säkert glömma hälften och stå och lipa och svära och sen får Fredrik ta all skit - as usual.  




DRAFT: JUNE 9

Här blir inga barn gjorda. Skyller på det fina vädret som vart och annat att göra hela dagarna och därför bloggar jag inte.

Men just idag var det ingen skola och i väntan på att cykla iväg och jobba ligger jag i sängen med datorn och min katt. Vi har legat här ett tag nu och  trivts i varandras sällskap, jag kliar henne under hakan ibland och hon pratar med mig i utbyte, det finns en speciellt band mellan oss - soulmates. Nämde jag att jag var helt ensam hemma och uttråkad? Nej men jag gillar faktiskt min katt. På riktgt.


för att demostrera hur stor hon faktiskt är


för att demostrera våra känslor för varandra </3


lill-lördag

Ingen skola idag utan böjade dagen ute i solen. Första jobb-passet är även avklarat och det gick galant och det extra fina var att Therese kikade förbi och sen Fredrik. Nu har jag bara 16 gånger kvar och sedan är jag lite rikare.

Finns inte så mycket mer att säga än imorn är sista dagen i skolan denna vecka och det ska bli sol. Det ser ut att bli en slapp dag och jag tackar för det. Sol och chill är en magisk kombination. Lika magiskt som att jag och mitt hjärta har 1 och ett halvt år på fredag.

RSS 2.0