lägger ner

Gjort klart inlämningen, förmodligen bland det sämsta jag gjort, men satsar på G och hoppas det räcker dit. Hatar internationellarelationerbajsskitballe och det jag precis skrev får man inte ut något av, jag ordbajsade på 2 A4. I och med det går jag och lägger mig nu och det skulle inte sitta speciellt fel med att vakna med en arm runt sig och borra ner sig i dig, känns som jag behöver det nu, mer än tidigare.


down hill

Gått i skolan, gymmat, kört bil och duschat är vad jag hunnit med idag. Är trött som ett jehu och motivationen är nere på noll och bara för att, tänker jag göra så mycket jag kan på inlämningen, helt enkelt för att få det ur världen.



UPDATE

Sak som måste berättas innan jag pluggar, är att Svea, våran katt har hittat hem efter 3 månader på vift. Pappa ringde och berättade och jag tjöt så att tårarna rann hejdlöst, blödig? Jo men det vet ni redan. Kommer inte ihåg hur många gånger jag stannade cykeln på väg till jobbet i sommras när jag såg en orangekatt och gick för att se om det var hon. Dock var det aldrig Svea och tillslut slutade jag se efter, men hon hittade tillslut hem. Bättre sent än aldrig. Så nu ligger hon här bredvid mig i sängen, kommer upp och kliver på tangentbordet då och då och kräver uppmärksamhet och allt är precis som vanligt.

Fin historia, lättat på hjärtat och nu kan jag börja mitt pluggelipluggande. Hejssvejs igen.


LIKE JAMES DEAN

Några dagar sen kanske. Så vad har hänt? Hela helgen har spenderats i Skövde bortsett från att man hunnit med att vara i Göteborg en sväng och bränt lite pengar på dittan och dattan. Söndagen var mest segdag i soffan och sängen tillsammans med mannen min,men vi tog tag i oss själva och gick på bio på kvällen. Mysigt slut i på den veckan minsann.

Ny vecka och dags att ta tag i matten, prövning nästa måndag i matte C och det känns väll fint, ska finna motivation för att traggla det ordentligt imorgon. Annars har jag övningskört idag och gick så jäkla vackert att jag blev stolt över mig själv, så imorgon är det jag sm vandrar till körskolan. 

Men nu blir det pluggeliplugg, internationellarelationer står på kvällen schema och det är inte så jävla interessant som det låter. 

 

ROADKILL

Totalt ovärd dag i skolan må jag säga, men vänta, dam-dam-dam det var ju spexfoto på schemat! Bortsett från det, ja då var det en ovärd dag. Tåget hem var försenat i mer än två timmar och där utvanns ingen glädje. Men jag övningskörde i mörkret för första gången och upplevde nya händelser

1. En nattfjäril våldgästade mig på förarsidan och flög in i ansiktet. Höll dock kvar koncentrationen och fick inte en panikattack, good for me, lipade dock lite för mig själv.
2. Såg en räv i kanten innan pappa såg den, uppmärksam? jajemen.
3. Körde över en groda, fick dåligt samvete och lipade lite över det. Jävligt blödig? jajemen.

Allt som allt gick det fint och det är nu det ska börja ta sig, känns bra nu, så jävla skönt. Kanske kan få det gjort som jag tänk. 

Annars saknar jag min andra halva som tusan. Bara ligga i hans famn utan en massa måsten som cirkulerar runt, fina tanke. Men nu tar jag min katt och bäddar ner mig. 


 


Sunny day, my sunny day

 
Första kvällen


Någon kväll innan utgång


Grabben, krypet och balkongen


Lika barn leka bäst

 
Efter att ha lunchat och påväg tillbaka för att bada, om mitt minne inte sviker mig


 
Fredrik och la pool har lite kvalitetstid ihop


Världens hårigaste armar - check 


Utsikten från vår balkong, rätt okej att vakna till 

 
Ha det så kult på restaurangen!


Spanar över mitt rike 


Fulaste fisken i vattnet


Skojja bara, världens finaste människa<3
 

Fanns tid för lite kärlek på balkongen <3

Okej det var några av de 500 bilderna jag har som minnen från vår resa och jag lägger av nu. 
Stay tuned for more ladies and gentlemans!


Though it's been a while now

Att gå runt med träningsvärk i armvecket och knän som tagigt en jävla massa stryk är inte tacksamt någonstans, men så får det vara efter ett besök på Boda Borg. Japp kamrater, jag och the crew/tjejerna packade in oss i en bil och ett gäng killar i en annan. Vi kom fram, vi sprang runt i nio timmar och vi förlorade mot grabbarna. Men spela roll när det var så jädrans kul och redan i bilen hem smeds nya planer om vart nästa äventyr tar fart. 

 





Why don't you come on over

Eftersom min far är i Polen på affärsmöte eller helt enkelt jobbar måste jag anpassa mig. Detta innebär att det är inte alltid någon som finns där vid tåget och kan hämta mig när jag slutar vilket resulterar i att de två senaste nätterna spenderats hos min man.

I förrgår var det firande av Bosse och det förtärdes thai-buffé, tre portioner, en friterad banan och två glasskulor åkte ner och jag blev fet så jag gymmade igår, vilket i sin tur resulterade i träningsvärk i röven, inte kult. Idag började vi 08.00, sov till halv åtta , hann ändå. Slutade 09.15 istället för 16.00 och fick reda på det när jag släpat mig tillbaka till skolan efter femtimmars chill-häng hos Fredrik. Fin dag ändå.

Annars rå? jobbar på bilderna från Turkiet, det är nära nu vänner. Riktig nära.  



kanske dags igen

Borde kanske skriva något här igen, men orken har inte infallit och tiden har inte riktigt räckt till sen jag kom hem från Turkiet. Men hang in there fellas, det är dags nu och bilder från resan kommer så småningom.

RSS 2.0