I’m not bulletproof

ensamheten och jag har alltid kommit överens.
jag och tankar och andra sidan, de gnager och stör.
Jag är så jävla dålig på att uttrycka mig, vad jag känner, vill och tänker.


Ge och ta. Att ta av någon annan – men att själv ge. Jag vill varken ge eller ta längre.
Att öppet slänga hjärat på bordet och gamble it out. Hymlar inte med att det räds mig.

jag är så jävla skev att jag blir illamående.


värt-att-läsa-inlägg

Tänt ljuset och sitter framför Glee. Ska packa väskan, blir simning imorn efter skolan eller guppande i vattnet. Frågan är dock, kan jag och Louise ta oss till skolan när det snöat så? Det märker vi imorn, så spännande bara sådär på en fredag. Nej nu packar jag. Notering: våran engelskalärare sägs ha lunginflammation, good for us, bad for her.

GRATTIS TILL KÖRKORTET !

g


SLYNSNÖ

Serverades pannkakor i skolan, åt tolv stycken, gjorde prov, svettades på gymmet efter skolan, har gått i snö storm och tuggat gratis fika på tåget. Nu sitter jag med någon thailändsk maträtt i min mun and it taste good. 

Funderar på efter detta att duscha, kolla tv och tända ljus, är ju som tidigare nämnt klar med engelskan, high scooore. 


 

18:13

Mitt tåg var försenat med två timmar minst och efter att väntat i 1 och en halv ringde jag till mamma och sa att jag ville vänta hemma, hon tyckte det var onödigt att åka till skolan för en 40 minuters lektion, jag höll med och jag stannade hemma.

Så här hemma har jag städat mitt rum, läst italienska, sovit och ätit. Nu ska jag fortsätta läsa italienska, känner mig inte så förberedd som jag skulle vilja inför imorn, men jag tror jag överlever.


Nature boy

På spanska lektionen hjälpte jag Louise med viktiga verb. Jag viskade dem till henne och hon sa dem högt till läraren inför klassen. Det hade vart lugnt om jag sa rätt. Det finns inget ord som heter urbanabarse.Jag insåg det efter att hets-viskat det till henne fem gånger.

Till något mer lyckligt i min vardag:
- klar med engelskan, kanske inte mitt livs bäta verk, hoppas det håller.
- fick mvg på idrottsuppgiften.
- mamma har köpt gottig youghurt till mig= frukost räddad.
- min hund luktar svett.
- det spökar i vårat hus.

stryk det två sista. De gör mig inte speciellt glad i hågen (håven?) om jag ska vara ärlig. 

Nu: mot italienskan och vidare! 


Svettig och fräsch hund

 

DRAFT: FEB 22

Åt semla och kollade på ett program om en kille som levde med en dödlig sjukdom. Hans högsta önskan var att förlora oskulden, hans liv skulle va perfekt. Mitt liv hade vart perfekt om det inte fanns grädde på semlorna.

Jag ber till de högre makterna att alla tåg är inställda imorgon och även om jag kommer till skolan ska jag klä mig mys-pys och varmt, jag vägrar frysa. Jag vill gå i ide under mitt täcke och vakna upp när solen värmer. 

 
Sommar,sol, brun ben och jävligt långt bort just nu.

Hello monday

Sitter fast med engelskan, inlämmning på fredag, första dagen efter lovet, inte rättvist. Har gjort halva punkt 3, det finns fyra punkter till, resultat: jag blir inte klar idag. Vad spelar det för roll tänker du? Jo det ska jag be att få tala om, har italienska prov på torsdag, jag har nailat mvg 9/10 gånger och tänker inte ändra till 9/11 gånger. 

Desperat tanke sänds att jag vill kolla film, film i Fredriks soffa, mer kär i soffan än Fredrik. Men ska skriva engelska, ska bli halvklar, jag klarar det, ska-bara-överleva.  


FREDRIK HENRY ANDERS BERGFELDTS DAG IDAG

Det är din dag idag, du har hunnit bli ett år äldre och inte mycket klokare. Och bara för du är 18 år nu ska du inte få för dig massor av saker, du får inte massa fördelar bara för det, vissa regler och punkter finns:

- Säger jag nej när du kittlar mig är det fortfarande nej även om du är 18.
- Jag får sno åt mig allt täcke och göra sura miner när jag inte får som jag vill, det får inte du, det är barnsligt och du är 18.
- Jag får välja först, börja först and so on, jag är yngst och den yngsta går alltid först, am I right or am I?
- Bara för du är 18 får du inte se ner på mig, kalla mig lilleplutt, plutteflutt eller lilleskrutt. Du är vuxen nog att inse att det skrider mot de mänskliga rättigheterna att kränka någon.
- Du behöver inte börja dricka kaffe och läsa tidningen på morgonen och använda väl artikulerade ord, för tusan pojk du är 18 inte 50, du är myndig inte halvdöd!
- Du får skaffa körkort, men jag får sitta i fram i bilen och välja musik och sjunga så högt jag vill utan att du klagar. Du har säkert vart med om värre saker tidigare, du är trots allt 18 och har mycket liverfarenhet i bagaget.
- Jag får anklaga sig för fusk i gul-bil-leken men det får icke du. Du är 18 och måste föregå med gott exempel.
- Du är inte smartare än mig bara för du fyllt 18, jag är fortfarande the head-master in this relationship.


Det var allt för nu, listan kommer säkert fyllas på så småningom, ha-ha nu önskar du att du inte  längre fyllde 18 va? Men med handen på hjärtat:

Trots att du kommer bli rynkig först,tappa tänderna först och få puckelrygg först kommer du alltid vara världens bästa och jag hoppas att jag fortfarande står brevid dig när du fyller 70 år och håller din rynkiga hand i min. Egentligen vill jag bara säga grattis och att jag älskar dig av hela mitt hjärta !




Give me snälla rara




DRAFT: FEB 16

Jag har inte hunnit med så mycket idag, men jag har vissa saker jag ska hinna med, har duscha och måla naglarna kvar. Men jag har hunnit med att packa och är snart klar med en sak som inte går att avslöja, avslöjar jag saken jag håller på med blir det ingen överraskning imorn, saken som snart är klar ska Fredrik få, han fyller år, that's right han blir 18. 47 ord i den meningen, nedrans braigt.

Nu ska jag göra klart saken, hoppa in i duschen, fixa naglarna och strö i mig halstabletter, Fredrik har smittat mig och flera gånger i natt trodde jag att jag skulle dö och det lite nedriga är att det är hans dag imorn, hans, inte min, vilket innebär att det inte blir jag som ligger i knät med scratching in the head. Fan vad orättvist.

VALENTINE'S

Alla hjärtans dag spenderades med Fredrik = min kärlek = mitt hjärta = passande på alla hjärtans dag. Vi åt på restaurang och kollade på bio, vi var med andra ord hiskligt orginella på denna dag, dock hade vi ingen kamera att dokumentera denna orginella dag med. Men jag gillar alla hjärtans dag, det är en fin dag med ett fint syfte. Screw you all som säger att den bara är till för att tjäna pengar på, ni är ett gäng bittra männskor som sitter i en stuga om tjugo år och tuggar torra skorpor och har hål i strumporna.

I vilket fall som helst, min alla hjärtans dag var bra, min pojkvän är bra och allt är bra. 

 
Jag älskar dig <3

11 FEB

Bänkad framför Glee och drog slutsatserna:
- Puck är rätt bra, samtidigt rätt dålig vilket gör honom medelmåttig.
- Kurt vill jag ha hemma i mitt rum, behöver någon som ger färg till livet.
- Läraren är min favorit och jag stör mig på han i rullstol.
- Finn sjunger för jävla bra men är en stor tönt. Blir säkert en bra pappa.
- Fredrik påminner om läraren, vilket är bra. Tror jag blev kär på nytt.



Svenska provet klarar jag av, jag har övat i en halvtimme och det räcker.
Jag har sovmorgon till 11 imorn och slutar förmodligen tidigare. Jag är fierce.

Notering: behöver ny bloggdesign. fixa-åt-mig-fredrik. tack.

Helgs resumé

Fredagen var det 18-års fest, en jäkla massa folk, dansande tills man svettades och en skumbanans doftande toalett. Kvällen/natten slutade med hamburgar-ätande och att sova brevid en varm kropp.

Lördagen tog vi oss ut för att kolla på något som hade med skidor att göra i stan. Kände mig vilsen och frös om fötterna. Kvällen spenderades i soffan, under en filt, framför tv:n och jag kände mig inte lika vilsen där.

Söndagen gymmade vi och jag såg tydligen ut som en dvärg i jämförelse med alla andra. Skönt att höra att man sticker ut. Jag ska bli biff och jag ska bli 20 cm längre. Jag-ska-passa-in. Vi lagade middag på kvällen och sen låg vi i soffan och kollade på spiderman 3, jag minns inte hur den slutade, orsak: jag kanske somna lite. 

4 listade bra saker med helgen:
- Fredrik hitta sitt fritidskort.
- Fredagen. 
- Vi fick två ersättnings biljetter av SF.
- Jag fick va med min kärlek.


sommaren är aldrig långt borta

Pappa lagade mat med sås som smakade sommar. Sommar, sol, blå himmel och grönt gräs mellan tårna. Jäkla sås. Jag insåg att det räcker nu, jag vill ha sommar.

Inne på spåret sommar - jag lämnade två sommarjobbs ansökningar idag, har fyra kvar. Hur ska jag lyckas snärja ett, behöver cash till den kommande utlandsresan. Fick klapp på armen av chefen och ett leende på ena stället, come on hire me!




Restless, it still loves

4/2 är dagen då du och jag har 14 månader och det är även dagen jag glömde bort. Hade inte en tanke över att det var idag det var dagen. Så efter det skamliga faktumet firade vi dagen med att göra korvstroganoff.

Jag älskar dig och tack för att du älskar mig trots att jag är en yrpanna ! <3


When I sing along with you

Efter skolan gick jag och Louise hem till Fredrik där vi spelade kort och sodastreamade. Skulle aldrig vågat mig på sodastreamen om det inte var så att jag och Louise var ensamma. Vill ju inte göra bort mig inför de som bor där. Pinsamt. Ska öva i hemlighet och enbart när Louise är med.

Matte provet gick inte hela vägen hem, men Alf gillar mig ändå. Han viskar betygs resultat en vecka innan alla andra får veta sina. Måste betyda något. Det.måste.det.bara.göra. Han säger att jag är smartare än jag tror, trots att mina resultat inte är de bästa, han blir säkert besviken - så ger han inte upp hoppet. Jävlar alltså den mannen - min vardags hjälte. Ska ta ett kompis foto på honom och mig. Vi ska skina i kapp och sen ska jag hänga det över sängen. 


Lenny och Benny <3

 

scattered all around the floor

Igår sov jag med Fredrik. Vi åt pizza och kollade på Paradise Hotel och inte så mycket mer och jag tyckte det kändes alldeles lagom sådär på en tisdag. 

Hade sovmorgon och Fredrik hade körlektion men den blev inställd och han kröp ner hos mig igen, jag myste lite extra inombords. När vi vaknar gnyr han om att han vill ha kli på armen och eftersom jag bara hade en lektion idag kände jag mig väldigt snäll och jag gjorde som han sa. Kliade till och med lite på ryggen också. Jag samlar plus poäng hos Gud.  Men nu jäklar, jag ska få honom på min sida, jag ska. Om inte, dör jag hellre och har jag tur får jag träffa honom då



20:30

Kollar outsiders. En kvinna är rädd för feta människor, hon får panik och säger "jag pallar inte" tio gånger i rad. "Du är inte fånig Maja" säger programledaren. Jo Maja du är så jävla töntig.

Jag är rädd för hajar. De kan ju svälja en hel, fast det kan kanske en fet människa också.


Det är jag och min pimpim-påse.
Jag har en sju helsike förbränning, äter vad jag vill och ser lika dan ut.
Tackar gud och pappa för det. Länge leve jag och min pimpim-påse.
  






måndag första februari

Massa snö, minusgrader och försenade tåg. Tack vare att tågen är försenade kommer inte min pappa hem och lagar mat och jag äter youghurt istället. Fint som snus.

Egentligen ska jag göra matte, men jag förstår inget. Absolut nothing. Noll , zero - ni förstår the point. Men jag kastar mig upp på hästen igen, ett försök till och sen grinar jag.  

RSS 2.0