like death without the sleeping part

Igår spenderades dagen i Göteborg på jackjakt. Prova att säg jackjakt femton gånger i rad.
Lyckan var när jag för 1000 svenska riksdaler kammade hem en jacka plus en mössa. Kom hem till Skövde, köpte dricka, kollade på något halvdåligt på tv, fick må-illa-känsla, ont i magen och var allmänt halvdöd så Fredrik fick klia mig i huvudet tills jag somnade. Tydligen snarkar jag också enligt min man. Charmigt säger jag.

Nu sitter jag här ensam. Fredrik gymmar och sen ska vi vara barnvakter. Jag är ensam och har tråkigt. Satt i soffan framför tv:n, tröttnade. Satte på mig kläder, rastlös. Kollade på hans mors ögonskuggor, provade en rosa, resultatet blev förjävligt, tröttnade. Kollade i kylskåpet, tomt, irriterad. Så nu ska jag ta och sätta mig på balkongen och kika på alla grannar. Jag ska trycka mitt ansikte så hårt mot rutan att det blir äckliga fettfläckar på. Då får vi se vem som sen blir irriterad och sedan tröttnar på att rengöra dem. Eller så springer jag bara upp och ner i trappan. Det är ju trots allt bara sex våningar.

LOV!

Lov, fredagsmys, ljus, min stora kärlek och egen gjorda chips. Tack hej!

you knock me off of my feet

Efter skolan igår fick jag äntligen vara med min hjärtis, tio långa dagars väntan var över. Min natt spenderades även i hans närhet och jag somnade som en stock på hans bröst efter att ha legat och kikat lite på honom när han sov.

Idag i skolan kämpade jag mig igenom ett spanska prov som tog orken och musten ur mig. Inte ens 12 pannkakor kunde liva upp min dag. Men jag klarade det och nu är det bara imorn kvar sen är det lov.

Lovet inleds med fredagsmys, egna chips ska tillverkas och jag ska återigen få kuttra med min andra hälft hela natten. Kutter, fredagsmys och min pojkvasker är det bästa jag vet. Sen tycker jag om köttbullar rätt mycket, men det är en annan historia.

19:50

Jag insåg precis att jag klarat av veckan jobbigaste dag, att jag har gjort mitt matteprov, att jag går till halv tolv imorn, att spanska provet inte innehåller så mycket som jag först trodde och att imorn kommer Fredrik hem. Livet lekar som fiskarna i vattnet.

Så nu ska jag ta mig in i duschen och fundera på vad det ska bli av min torkade blodblåsa på fingret. Ska kanske agera kirurg och karva lite i den. Japp det är nog så det kommer sluta.

what we have is made of gold

Så kom den tillslut och jag visste att den skulle komma. Den enorma saknaden. Kom hem nu jag behöver dig. Bara dig. Tio dagar är tio dagar för mycket och jag klarar det inte mer.

Att ligga brevid dig, i din famn och känna sig trygg. Känn din doft och dina varma andetag. Jag minns och jag saknar det. Känslan av dig. Kom hem.

Egentligen vet jag att saknaden efter dig har vart enorm dessa dagar men jag har försökt att inte känna. Ignorerat. För jag vet att känslan utan dig, ensamhet och saknad inte är min grej. Jag blir blödig och paralyserad och fungerar inte som en normal människa. Jag behöver dig.

Kom hem igen, kom till mig, håll mig hårt och låt mig fungera som en normal människa. Man klarar inte av att va utan sitt hjärta för länge. Du är inte mitt hjärta, Du är mitt allt.

Kom hem.
Jag älskar dig.




191009

Idag är måndagen då Louise fyller sjutton, stor flicka blir hon tillslut, ett bra tag efter alla andra. Skönt att jag bara har ett halvår kvar tills jag blir arton. Plutta dig och även grattis till dig, jag tycker om dig för den du är och inte för din ålder.

Imorn är det matteprov så dags att kolla igenom det så man åtminstone kan klara av det med huvudet över vattenytan. Sen ska jag väll försöka få in lite spanska i mitt huvud, kan va bra att kunna briljera med något litet på provet.

söndag

Så har snart denna vecka nått sitt slut. Idag har jag och Nathalie släpat, nästan bokstavligt släpat hundarna runt milspåret. Starkt gjort av alla fyra. Har även hunnit med att städa mitt rum ordentligt så nu gäller det att hålla det borta från att se ut som ett slagfält igen.
 
Nu har jag duschat och ska snart kolla på High School Musical 3. Jag förväntar mig ingen film som förtjänar en oscar men en del klämtjecka låtar ska väll förmodligen proppats in i filmen och det kan ju göra en lite varm om hjärtat. Så det blir min avslutning på denna söndagskväll.

what do you say about jumping off the edge

Jag vill inte längre, nu är det inte kul längre. Jag vill inte sitta här i min ensamhet, vill vill ha mys och ljus. Jag har tröttnat på att va ensam nu, åt helvete med ensamheten. Känner mig som en änka, som en del av mig dött. Kanske inte dött men är jävligt rötet. Mitt rum är stökigt och jag orkar inte städa. Det är bara dåliga filmer på tv och allt kan dra åt skogen

Jag klarar inte nästa vecka, jag hatar nästa vecka. Jag hatar matte och jag hatar spanska och jag hatar att det är prov i det nästa vecka. Jag hatar dig för att du åkte till det där jävla sketna ökenlandet och jag hatar att ingen har gjort mat åt mig. Saken är inte bättre att jag kom på att jag glömt att borsta tänderna idag. Jag är vidrig och jag hatar allt. Jag är även ensam. Helvete.

Jag har en negativa inställning, men nu ger jag upp. Jag ger upp. Allt. 

kick your shoes off, put your feet up

Vaknade upp med en Angelica bredvid mig idag. Vi somnade som stockar efter kvällen hos Louise igår. Mycket trevligt var det men den tog bokstavligt talat orken ur mig.

Så idag har jag och Angelica bara legat och kollat på tv enda tills hon åkte hem. Då tog jag tag i mig själv och har suttit med spanska arbeten i några timmat. Men slit lönar sig och nu är det ur världen. Nu ger jag mig ut på jakt efter mat för jag har inte ätit något på hela dagen. Men att vara smal sägs ju va rätt coolt också, men att va hungrig är inte så coolt enligt mig.

min mage är tom och låter som en torktumlare

"Äta bör man annars dör man. Äta gör man ändå dör man." Fint uttryck, ett tag trodde en Söderpalm att hon kommit på det, stackars henne när jag berättade att det inte var något nytt och att i stort sett varje svenne känner till det. Så nu sitter jag här det är en dag kvar i skolan, jag kommer överleva, får jag inte mat inom en kvart överlever jag inte.

Samtal från min prins fick jag också när jag väntade på tåget, skönt att höra hans röst. Ännu skönare när han kommer hem. Skönt är också att jag träffar min bästa vän nu också. Ännu skönare är att min far precis sa att maten var klar. Cheers mates!

my fight is your fight

Onsdagar ligger mig varmt om hjärtat, att endast gå till halv tolv är det som mina känslor bygger på. Mesta delen i skolan på onsdagar spenderas med Louise, det är i stort sett Lizzard hela tiden. Så där sitter vi på en stol i cafeterian och bearbetar håltimmarna med prat och mer prat. Det är skönt att vi tycker likadant, blir lättare då. Men skulle hon inte hålla med mig skäller jag på henne tills hon håller med mig. Då blir det ju sådär rätt igen.

Kom hem och fick se att jag fått ett kort av min hjärtis. En tjock björn som håller i ett hjärta, gulligt. Han skrev att björnen påminde om mig, mindre gulligt. Han ser mig som en fet björn som äter och sedan sover en jäkla massa. Den levnadsstilen är det egentligen inget fel på, men jag vill att han ska se mig som något vacker och gulligt. Han kunde ju skickat en bild på en fjäril. Men jag hatar fjärilar, bättre att jag är en svullo björn.

Men det kortet gjorde i vilket fall mig varm om hjärtat och jag tycker inte om att han är för långt bort för en kram. Den enorma saknaden har dock inte kommit än, jag tror nästan jag kommer klara av en vecka till. Men jag vet att jag kommer ligga där i sängen om några nätter, hålla krampaktigt i hans tröja och lipa. Svag är man också. Jag är svag och en svullo björn.  


Charmig svullokid

19:27

Det är 1 minus ute, jag är inte en vintermänniska, åtminstone inte när jag har för lite kläder på mig. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, klok människa som sa det. Klokare är han som uppfann overallen, mindre klokt är det att ta på sig den när man är 17. Det var ju inte världens hiss när man var åtta, men skönt och varmt om baken skulle det va!

Så samtidigt som detta kalla väder drar in, drar mina tankar mot sommaren. Sommaren var bra, nej sommaren var bättre än bra. Men så tänker jag tillbaka på förra vintern. Många tankar som flög i mitt huvud, mycket nytt. Ack de misstag som inte för något gott med sig. Jag tror det var under vintern jag växte som person, jag fann dig och då fann jag mig själv. Ibland undrar jag om inte vintern miss bedöms. För utan vintern hade inte sommaren blivit som den blev, vi hade inte uppskattat värmen om inte kylan vart där och frusit ner våra kroppar.
Men denna vinter kommer jag inte va frusen.

Jag tänker gå i en tjock jacka, mössa, vantar, halsduk och ett leende. För oavsett hur kallt det är, må helvetet frysa till is, mitt hjärta kommer fortfarande va varmt där jag går.

Förmodligen den bästa dagen på sommaren, kanske en av de bästa i mitt liv.
Det var 30 grader, det var sol, det var i skärgården och det var du och jag.

det ligger en hund begraven

Började elva idag och hade bara två lektioner, en bra start på veckan.

En mindre bra start på veckan är när man får reda på att Kompis dött. En jakthund med för mycket jävla jakt i blodet sprang in i trädgården och högg ihjäl våran katt. Hoppas du njöt hundjävel. För om jag hade vart hemma när det hände hade jag njutit lika mycket av att skada dig och sedan släpat dig till din ägare. En jakthund jagar älgar inte 17 åriga katter och det borde ägaren haft tillräckligt med vett i huvudet och klargjort för sin hund. Det kunde lika gärna vart min lilla hund där ute, men vad vet jag hon kanske också ser ut som en älg? Med lite horn så är det ju troligt. Men det är polisanmält och jag önskar att eran hund gör våran katt sällskap snart, för kommer den hit igen så ska det bli ett sant nöje att själv göra grovjobbet. 

Förklaringen från jägaren var följande: 
"Ja men det är en jakthund som är inriktad på att atackera rovdjur och katter är faktiskt rovdjur"
Jo visst tjena och jag heter Bengt. Kompis var 17 år, kunde knappt ta sig upp för en stol och orkade gå 20 meter, hon är ju rent utsagt som en björn? Jag förstår att eran hund såg henne som ett rovdjur. Hundjäveln är ju värd en medalj! Idiot. 

Kära jägare eran hund är inte en jakt hund, eran hund är en död hund.   


 

söndagsmys

Idag vankas det söndagsmys med mitt hjärta, det blir det sista myspyset på länge. Jag vill bara ligga i hans famn och känna han lukt, fy tusan vad den pojkspolingen ger mig bus i magen!

Nej nu ska jag fortsätta packa och göra mig iordning.


Bara Bergfeldts.

when I need to close my eyes


Måste du vara i stockholm?
Jag vill ha fredagsmys, ljus och kärlek.
Jag vill inte känna mig ensam som nu.
Kom hem.
Varför kan du inte vara under täcket med mig?
Med mig.
Måste du vara borta en vecka?
Från mig.
Stanna hos mig.

heaven hear me now

För att va en av veckans jobbigaste dagar gick det förvånansvärt snabbt. Att Gabbsan och jag imiterar spanjorer på det ena än det andra sättet sätter en säregen prägel på våra spanska lektionen och gör att minuterna går lite snabbare. Att lyckas få mycket gjort och att mitt huvud fattade dagen mattelektion gör mitt hjärta aningen gladare.

Kommer hem och får reda på att min bror gjort ett tappert försök att ta hål i sitt höra, snäll och godhjärtad som jag är  ställer jag upp på att slutföra det han börjat. Utrustad med nål och örhänge trycker jag hit och dit och lyckas. Om det var en kärleksfull handling eller om det bara var så att jag ville leka sadist lämnar vi osagt. Så just nu sitter jag och väntar på ett samtal från min hjärtis. Så idag har helt enkelt vart en bra dag.

<3


I'll love you when your hair turns grey.
I'll still want you if you gain a little weight.
The way I feel for you will always be the same,
just as long as your love doesn't change

051009

Helgen flöt på som den skulle. På lördagen åkte jag som planerat till Fredrik och där sov jag fram tills idag. Om jag fick bestämma skulle jag gärna spenderat en till natt där men med tanke på provet jag har imorgon lät jag förnuftet besegra mina känslor och åkte hem.

Igår hade vi även tio månader, det tar sig sa pyromanen. Dagen firades med promenad i regn vilket slutade med att vi gick hem, lagade mat och somnade ihop tuffsade under täcket. Vaknade upp framåt kvällen och gjorde frukt med choklad över som vi åt i sängen samtidigt som vi kikade på film. Somnade sedan tryggt och gott på mannen i mitt livs arm. Så våran 10 månads dag spenderades gott och gott med mat och mys under täcket.

Egentligen borde jag nu ta tag i mig själ och fortsätta läsa till provet imorgon. Men inners inne vill jag helt enkelt intala mig själv att jag redan kan det hör och slipper öva. Hur det går imorgon är en annan femma, den som lever får se.
10 månader mitt hjärta <3

031009

Pannkakor till frukost och magen jublar. Följt av att jag nu har börjat göra mig i ordning och att det dröjer inte länge till innan jag sätter mig på ett tåg på väg till Skövde gör att detta har varit en bra start på dagen. Så väl i Skövde spenderas min dag och natt full med mys och kärlek med min Fredrik. Mina abstinens och övergivnads känslor kan äntligen få ett slut och jag kan bli lite mer som en normal människa igen. Men nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning så jag ser lite mer ut som en människa än ett troll.

Jag har saknat dig <3

tomorrow never dies


well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
you know I used to live alone
before I knew you

and it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light

because all I've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you





till min pojkvän

Om du läser min blogg, vilken gud i himlen är bäst för dig vill jag bara veta att min önskelista för filmer att se imorn är:
- twilight
- inglorious basterds
- the time  traveler's wife
- distric 9
- das boot
Hoppas nu noterar detta min prins. Om det är något oklart kan du ju skicka sms eller ringa. Klart slut.

one step at a time

Provet idag gick galant om jag får säga mitt, känns som en skön avslutning på skolveckan. Efter skolan blev det att att träffa Angelica och vi klämde en pizza tillsammans, och lyckades pruta tre kronor. Lite kikande i affärer, ett virrvarr på willys och samtal om dittan och dattan bestod våran kvalitetstid av.

Så nu sitter jag här och kikar på idol och har plockat lite i mitt rum. Packat tills imorgon då jag ska till min hjärtis och ha lördagsmys hela dagen, kvällen och natten. Ensamma hemma, massa gott, film och mys, tanken gör mig alldeles varm i kroppen.

pluggar tills döden skiljer oss åt

Nej inte riktigt så allvarligt är, men jag gillar uttrycket som jag myntat sen ett tag tillbaka. Men som sagt så allvarligt är inte fallet. Men det sitter där det ska, svenskan alltså. Sitter som en smäck och är fast i huvudet som en kladdig knäck. Blir bara till att läsa igenom det en gång till innan jag somnar. Sen ska jag drömma om det. Ljuva fluffiga kärleksdrömmar om Carl Michael Bellman.
 
Så imorgon är det fredag och veckorna flyger förbi. Då ska jag träffa min kära bästa vän och prata om smått och gott och annat onödigt trams. Låter som en bra inledning på helgen.

primero de octubre

Jag lyckades äntligen uppnå det jag suktat efter hela min spanska karriär. Jag fick tummen upp, bra jobbat och ett perfekt av Maria Clara. Mitt hjärta är helt, den förvunna biten har fallit på plats. Tack MC för dina värmande ord, du har gjort mig fulländad. Tummen upp för dig bruttan, det satt väll ändå inte så långt inne?

Till något mer seriöst så pluggar jag till svenskan imorgon. Det sitter lite som ett rinnande vatten- än så länge. Jag tog en liten paus för att se om jag kan allt lika bra en stund senare. Så nu är pausen slut och jag ska se om poletten har trillar ner ännu.

RSS 2.0