In a summer haze

Blev med valp i tisdags och var upptagen med honom och insåg att det dröjer ett tag innan jag är redo att bli mamma. Man ska upp tidigt, torka upp spy och hålla koll på vad han stoppar i munnen men nu har han lämnat boet och handen på hjärtat, så känns det en aning tomt.

Igår lyckades jag snika hit Fredrik, så vi tog ett kvällsdopp och åt grillat och jag önskar att alla kvällar var just så. Annars har de senaste dagarna gått ut på att lapa sol och läsa bok i trädgården samtidigt som man höll ett vakande öga på Baloo och hans valpupptåg. Men imorgon smyger sig regnet på sägs det, men tidningarna kan ha fel - det vore inte första gången. Men jag håller tummarna för sol, bara för säkerhetens skull.

thank god I dodged the bullet

Jag försvann varken i havet eller kraschade i något flygolycka, men i samband med resan både försvann och kraschade en del av både mitt liv och det jag skulle våga kalla min vardag. Det sägs att det som inte dödar en härdar en och gör en enbart starkare, än så länge kan jag inte svara på om jag blivit varken starkare eller mer härdad men jag vet att livet går vidare och att man ska vara oerhört tacksam för det som livet givit en.

Trots de olustiga omständigheterna har den senaste tiden även varit den roligaste i mitt liv. Jag fick springa ut i min vita klänning, dansa tills mina fötter gjorde ont och känna mig som en prinsessa på balen. Sedan dess har sommaren rullat på med jobb, vänner och för lite sol, men det hör den svenska sommaren till. Men nu var det kanske dags att ta tag i detta igen, se hur länge det varar innan jag bryter upp nästa gång.

Våran strand där vi spenderade dagarna tillsammans med alla pensionärer

Klagade inte på att byta ut regninga Sverige mot soliga Spanien
 
Utsikten vid slottet var inget att klaga på heller

Vi åt frukost i solsken och värme medan andra gick i skolan

Jag älskar dig <3

Nuestra casa

Innanför slottsmurarna var det hur mysigt som helst att bara strosa runt,
det var som en labyrint av gångar och trappor

En del gator var extremt smala

Vamos a la supermercado

Stoppade upp gångtrafiken på trottoaren för att ta kortet.
Leende gamlingar gav oss lyckoönskningar på spanska och tyckte det
var kul med ungdomskärlek.
 
Bondade med kvinnan i godisbutiken som enbart kunde spanska
och pratade i 140km/h

Fredrik imponerades av pizzakassen

Åt våran middag på stranden den sista kvällen

RSS 2.0