just nu i skövde

Håller på att laga mat hemma hos Fredrik. Han är på kalas hos sin farfar som blir hela 89 år and still going strong! Applåder. Även en liten applåd till Fredrik som satte på sig skjorta och slips, ska det va fint så ska det. Idag var jag lite på stan och lyckades inhandla en tröja, inpackning och även värmeskydd till håret. Värt att nämnas tänkte jag, ibland måste man ju passa på när det är rea överallt. Nu ska jag iväg och äta min mat, duscha och invänta min man för sedan är det dags för myspys! 

onsdagkväll

igår spenderades mesta utav dagen ute. Det blev en powerwalk på 8 km med voffsen. Ungefär när jag är hemma ser jag en misstänksam filur på en cykel så jag ställer mig och stirrar på den lilla filuren. Och var det inte Fredrik som satt där på cykeln och hade cyklat i stort sett hela vägen från Skövde. Tro mig när jag säger att det var det gulligaste och roligaste överraskningen jag vart med om. Har man en tokig pojkvän så har man. Så resten av dagen spenderade jag vid sidan om min bättre hälft. 

Idag vaknade vi upp, somna efter att ha ätit och cyklade iväg för att spela golf. Utrustade med endast en golfklubba och ett glatthumör satte vi igång med att skjuta bollar åt höger och vänster och även rakt upp. Man kunde känna hur golfspelarna kollade snett på oss. När bollarna tog slut åkte Fredrik hem till skövde och jag trampade hem på min cykel. Tummen upp för mig som cyklat två mil idag. Just nu sitter jag och fixar mina fötter och om resultatet är värt att visa på bild lär vi märka. 

  
Powerwalkande lite voffse
Världens tokigaste och underbaraste person
Hurtig Isabelle utrustad med cykel och golfklubba

god morgon

Sitter och äter frukost och dödar min finne som jag har under ögat. Den är väll rätt malplacerad om jag får säga mitt. Härligt att det är sol ute, får passa på att springa ut i den nu innan den försvinner. Men nu ska jag springa och rosta en till macka och sen ut i solen. 


walking like a one man army

Klockan är snart ett och jag är inte trött. Jag söker desperat efter underhållning, jag lyckas halvdant. Sitter och funderar lite och lyssnar på bra musik. Funderar på att min far är rätt söt som kommer in i rummet med tandborsten och frågar vad jag gör. Svaret blir att jag kollar på trippeltänger och den arma stackarn sätter sig i soffan och vill veta vad en sådan gör, härligt med 40+ män som visar intresse för sin dotters ytliga sysselsättning. Guldstjärna till dig far min! Så nu tänker jag att min far är en bra man och då slinker vi in på tankarna var min man är. Han kan lika bra va i djungeln, kanske Kongo vad vet jag. Det kom ett telefonsamtal från hans hem, men icke sa nicke var det till mig, nejnej. Det var till min far, återigen till min far. Lika bra var kanske det, för det var hans mor. Jag kunde kanske fråga var hennes son var, har han kanske gått med i ett korståg, har han flyttat till Svalbard eller har han helt enkelt förvandlats till ett spöke. Jag tror han skulle va söt som ett spöke, lite blek med en kedja rasslande runt hans spökfossingar. Rätt coolt med en pojkvän som skulle kunne gå genom väggar. Lite Superman över det. Jag kan ju va Catwomen, men jag ser mig mer som Hulken eller Bamse. 

Nu när jag tänker lite, efter att ha skrivit ner mina tankar inser jag nog att jag är ganska trött eller möjligtvis blivit tvångsdrogad och nu sitter här hög som ett hus. Inte vet jag. Jag tror jag bara är trött. 

när man är bästisar har man jämt så kul tillsammans

Kom för ett tag hem från Angelica. Jag har verkligen insett hur skönt det är att ha en bästa kompis, någon som verkligen lyssnar, förstår, hjälper och är ärlig. Inte mycket slår en bästa kompis och min är ta mig i chokladgrottan sjukt bra! Igår sken solen och vi gick och plockade hallon längst vägen för att skramla ihop till en paj. Efter ganska mycket traskande och diskuterande om det mesta hade våran hallonskatt blivit tillräckligt stor. Så det blev hallonpaj och vaniljsås innan vi traskade upp till kanalen och satte oss under ett parasoll medan det ös regnade. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det är så att vissa saker kan man bara prata med sin bästis om. Kvällen avslutades med film och nattprat innan lampan släcktes och vi somnade som klubbade sälar.

Så idag har det inte hämt mycket mer än att vi kollat på film och lagat mat. Men ibland är det okej att vara lat om man heter Isabelle Nilsson och Angelica Myrvik.

Skinnydipping sommaren 2008

min bästa vän och jag

Nu ska jag snart cykla och möta världens bästa Myrvik och hej och hå vad jag saknar henne som få! 

260709

Vaknade upp och upptäckte en sol där ute, så jag tog med mig  datorn ut för att ligga och kika på film. Dessvärre kom solen på villovägar så jag tog beslutet att kika på filmen inne istället. Vid två ska jag sen iväg och möta Angelica vid tåget med min rosa cykel och sen beger vi oss till la casa de Myrvik.

vaken på natten med katten

Jag tröttnade efter några timma på att spela Sims, kan bero på att det är mkt pill och jag har inte tålamod. Så just nu kollar jag på snyftar filmen Ghost och jag förstår inte riktigt vaf den är kult förklarad. Så i brist på annat smäller jag in några få bilder från min tid i Nora förra helgen. 

Vi cyklade 30 km på cyklar som var hämtade från två sekel sedan, utan bekvämligheter så som ordentliga bromsar eller växlar, styren eller sadlar.

Men Fredrik var iaf nöjd över det primitiva färdmedlet

Tyckte den förtjänade en plats i bloggen bara för den var lite söt

Tyckte han förtjänade en plats i bloggen bara för han är ganska mkt söt

Jag älskar dig <3

Det får räcka så för nu ska jag gå och studsa i sängen efter att ha borstat mina gaddar. Godnatt! 

heaven's falling down

jag har städat mitt rum, jag har gjort ångbad, jag har lagt lermask och jag har noppat mina ögonbryn. Just nu ska jag fortsätta kolla på filmen på 3:an och så ska jag sätta igång och nörda The Sims 3. Så nu ska jag kila och hämta en banan och släppa lös nörden som inte bor så jätte långt inom mig. 


Bild från när jag och mitt hjärta senast var i göteborg, på tåget hem om jag inte minns fel

Nystädat rum med varning för laser hunden på golvet



250709

Buenos días chicos! Nu börjar det bli ordning och reda på bloggen, trevligt. Idag har jag och mitt hjärta legat i sängen, legat ute i solen och läst tidning och sedan var det dags för honom att åka hem. Känns lite ensamt just nu, men imorn ska min bästavän Myrvik agera sällskapsdjur. Så på mig går ingen nöd än så länge. Just nu tror jag att jag antigen ska städa mitt rum eller leta Gotlands resor, det lutar lite mer åt det sista, men min mor skulle nog hellre vilja se mig göra det först nämda. Men plutta dig mor min, jag gör som jag vill. 

Göteborg

Om cirka en timme sitter jag och Fredrik på tåget till Göteborg.  Impulsresa minst sagt. Men vad kan man annars göra denna regniga dag? 

220709

Jobbade idag , sista gången , verkligen sista gången. Kommer sakna min lilla gamla man som tappert kom förbi varje dag och kinesen som gav mig dricks. Louise mer känd som Lennart kom även förbi, kärt återseende och vi hann med en liten pratstund. Ikväll blir det film och mys med hjärtat, men först ska jag äta mat och sy ett par shorts och så håller jag tummarna för att min älskling ska få lite mera ordning på min blogg. Men nu skriker magen och jag ligger för döden så jag ska kila och äta.  

210709

Att jag inte blggat på länge beror på att jag återigen jobbar. Jordgubbsförsäljning i mitt hjärta. Men 1500kr på tredagar sitter fint i fickan och jag klagar bara lite. Och ikväll ska jag gosa med mitt hjärta, kika film och äta jordgubbar. Det är det bästa med regn att man verkligen får va inne och låta sin tjocka sida komma fram. 

ursäkta röran (det byggs om)

än så länge så får det se ut så här i någon dag, isabelle är inte här just nu utan nu sitter jag fredrik här och pysslar lite med designen. kan inte göra så mycket än utan ägarens tillstånd...

det byggs om

Just nu ser min blogg ut som den gör för den är under konstruktion. Så ursäkta röran. Nu ska jag fixa mig och sen ska Fredrik ut och övningsköra och jag ska följa med för sedan vankas det mat med hans far Bosse. Mat gör människan gladl ikaså om det kunde kika fram lite sol, men det är väll för mycket begärt. Ska nog ta ett snack med mannen där uppe. 

hey dudes

Tillbaka i Fredrik rum. Sitter och väntar på att min riddare ska återvända efter att ha jobbat så jag sitter och lyssnar på en av mina nya favorit låtar. Jag kommer ladda upp bilderna från igår så fort som möjligt. Men iaf,  igår hade jag och mitt hjärta det hur trevligt som helst, rodde båt ut till en liten ö och solen sken som bara den. Även jag lärde mig att ro efter ett tag och vi flöt iaf, även om det kanske inte var framåt. Sen cyklade vi 30 km efter det att vi grillat och det slutade med att vi åt pizza när vi väl kom fram till vår slutdestination. Kikade lite nere vid hamnen innan vi satte oss på det som skulle likna cyklar och cyklade hem på en landsväg mitt i sommaren mot solnedgången. Ibland undrar jag hur jag kunde ha sådan tur att bli så lycklig som jag är, för jag är världens lyckligaste. 

Och helvete Fredrik Bergfeldt, jag är så sjukt förälskad i dig och jag älskar dig så mycket att det kryper i hela kroppen!  

My happiness depends on you <3

170709

Inom en snar framtid ska jag sitta i en bil på väg till ett ställe jag inte kan namnet på. Jag ser fram emot att få sitta och peta på min Fredrik medan han försöker sova i bilen och sen tänker jag leka "gul bil" även om han alltid förlorar. Men nu ska jag sätta på mig min klänning och fixa håret och sen äta frukost med mitt hjärta. Och solen skiner och det ska vara fint hela dagen och jag kommer bada tills jag får kramp i magen! Fiffigt. 

160709

Har hunnit varit hemma några timmar nu. På hem vägen svängde jag förbi Henrik som sålde jordgubbar och det känns som en evighet sen jag själv stod där sist. Pratade en stund medan jag proppa munnen full med jordgubbar oavbrutet. Hittade mamma och pappa på altanen med hundarna liggandes bredvid. Olga blev speciellt förtjust när hon såg mig och har inte lämnat min sida sen jag kom hem, hon följde t.o.m med mig in i duschen. Därför känner jag mig lite som the bad guy när jag ska krossa hennes lilla voffse hjärta och åka till Skövde igen. Därför ska jag nu mata henne med lite ostbitar och krama henne lite extra så hon känner att jag åtminstone bryr mig. Men först ska jag packa klart i min väska, jag kan ju även testa om det går att stuva ner henne där också. Om hon får plats vill säga.

jag gör allt jag kan och lite till

Nu har jag suttit här i dryga timmen och kikat runt på olika bloggar och nu har jag bestämt mig att tvinga mitt hjärta att fixa min blogg. I värsta fall om han vägrar ska jag ge honom hundögonen och be på mina bara knän. För hoppningsvis behöver det inte sjunka så lågt. Just nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå, min väska är packad och jag ska bege mig hem. Sen kommer jag återvända igen för imorn ska vi upp i landet till Fredriks morbror som har en stuga någonstans. Tydligen kan man bada där, tur för oss att solen ska stråla imorn isf.

Värt att nämnas är att vi såg Transformers 2 igår , mucho gusto! Jag föll för den gröna lilla bilen som fick en speciell plats i mitt hjärta. Så nu ska jag hem och se om min rosa cykel vill förvandlas, jag ska stå och stirra på den tills den känner sig tvingad till en förvandling.  

små tankar är lika bra som stora

Jag tror att man lätt fastnar i saker och jag tror att människor förändras. Åtminstone hoppas jag det. Alla har vi vart med om saker vi ångrar att vi gjorde, saker som vi går och grubblar på sen. Ibland tror jag man bara ska tänka på det man har just nu och inte fastna i det som var. Bara släppa det. Jag har svårt att släppa saker, jag går och funderar på det, tänker på det, men jag talar aldrig om det för något. Tankar för mig är personligt, en hemlighet för mig själv. Men en del hemligheter är jobbiga och bära på, men det som inte dödar en härdar än. Jag tror att man blir stark av sina tankar, bra som dåliga. Jag är iaf starkare idag än igår. Men när jag väl vänt på mina tankar, gnagt lite på dem inne i mitt huvud blir det lite ljusare. Så jag tror att människor måste se mer framåt inte så mycket bakåt. Kan det va tryggheten i att det som hänt i förflutna som gör det som kommer hända i framtiden, det man inte vet något om är så skrämmande. Jag ser varken framåt eller bakåt längre, jag lever för stunden. Hög på livet har jag hört många säga om mig. Kanske det, men jag är åtminsone lycklig och det är vad som räknas. Så lev livet fullt ut. 

150709

Igår spenderade jag min dag hos Fredriks bror. Medan Fredrik slet ute i det som skulle likna en trädgård ett tag , lekte jag med hans brorsdotter Victoria. I några timmar satt vi fint på golvet och lekte med barbies, sedan plocka vi hallon som blev till en paj och jag kan medge att jag kände mig lite som en storasyster. Egentligen skulle jag nog bara vilja ha en lillasyster, inget mer. Två barn är ett perfekt antal i en familj där jag skulle va det äldsta utav dem. Sedan traskade jag och mitt hjärta hand i hand hem framåt midnatt. Ljus och massa mys som resulterade i att jag somnade tryggt i hans varma famn.

Just nu har jag ätit frukost och sitter ensam i en lägenhet. För att göra det bästa av situationen ska jag nog gå ut och gå och sen ska jag kolla på transformers för ikväll ska jag iväg och kika på transformers 2 och då gäller det att damma av den första eftersom det var ett hyfsat tag sen jag och den filmen sågs vid. 

120709

He's the only boy who makes my heart
 beat faster and slower at the same time





you had me at hello

Ännu en dag i ett lite soligare Skövde. Just nu är jag ensam med Fredriks mamma och hans syster och väntar på att tåget ska komma. Igår kväll grillade vi hos hans bror och hans familj. Jag satt starkt och funderade på att kidnappa deras dotter Victoria, sötare är svårt att hitta och jag håller på att lägga upp den perfekta planen. Ska locka in henne med godis i en bil och sen köra iväg. Problemet är att jag inte kan köra bil så vi kommer antagligen krocka och jag har tagit ett barns liv. Kan ju fråga min far om han vill köra kidnappningsbilen.   

Men till något mer barnvänligt ska jag och Fredrik sitta barnvakt åt mina kusiner idag. Hoppa studsmatta står på schemat, härligt att man har en aktiv man som gärna roas av att hoppa runt runt. Frågan är om Fredrik är mer barn i sinnet fortfarande än min kusiner. 

110709

Exakt ganska nyss kom jag och Fredrik ut ur sängen. Bättre sen än aldrig. Så nu ska vi äta frukost med korv formade som hjärtan på mackan. 

men det är bara regn hos mig

Vaknade upp av att mamma högljutt pratade i telefonen med min far. Kära mor och far att ni aldrig kan va tysta och förstå att klockan elva är en perfekt tid för att sova. Nu sitter jag här och att jag duschat är det bästa jag åstadkommit och jag väntar på att min mor ska iväg och köpa mat åt mig och henne. Sedan ska den förtäras och jag ska packa, fixa mig och åka iväg med tåget. Min man, kärlek eller helt enkelt bara Fredrik kommer hem och äntligen kan jag få den välbehövliga kram jag förtjänar efter att ha saknat honom i fem dagar. Men nu ska jag iväg och ge min mor direktiv om vad som bör komma hem  i en papperskasse från ica.  



090709

De två sista dagarna har det hänt så mycket att jag hunnit göra min sista dag på jobbet. Ingen mer nyttogubbe här inte och inga mer dagar bestående av gaggiga tanter och evigt jordgubbsätande. Vissa delar kommer man sakna mer än andra. 

Bästavän även mer känd som Myrvik har sovit här. Dagen börjades hos henne, där vi satt på en brygga och plaska med fötterna och prata om allt och ingenting. Och eftersom hon och jag är sådana tappra själar ställde vi igår upp för tidningen i och skulle testa badplatser . Sagt och gjort. Vi begav oss idag i 13 graders värme och kikade på badplatser och bedömde ditan och dattan. Hjältar som vi är var vi i vattnet en gång, vad gör man inte för en bild i tidningen. Mamma blev lycklig när jag berätta i telefon att jag inte direkt bada, hon vill trots allt inte att hennes lilla dotter ska bli förkyld. Min mor är så omtänksam. 

Med det lättat från hjärtat ska jag kika vidare på 2½ men och sedan kika runt på youtube och sedan kika på tv igen för att sedan inse att denna procedur kommer leda till att jag somnar med tv på. Härligt. 


min bästa vän och jag, vi har det bra

your voice makes my skin crawl


You know how I feel, this can't go wrong 
I can't live my life without you 
I just get hooked on, I feel we belong
My life ain't worth living if I can't be with you 

070709

Så var det bara en dag kvar på jobbet och mitt hjärta gör små glädjeskutt. Jag funderar på om jag ska stå och le hela tiden eller vara elak mot alla sura tanter min sista dag. Jag röstar för det sista men det kommer förmodligen bli det först nämda. Så nu ska jag ut i köket och stilla min hunger för att sedan kika klart på Da Vinci koden som jag så fint började på imorses.

Godkväll

Man måste testa något nytt, jag testar att blogga. Min tekniska pojkvän ska hjälpa mig att fixa och trixa med bloggen, jag saknar tålamod. Återigen till det med tålamodet, vi får se hur länge jag klarar att hålla igång och blogga . 
Den som lever får se.

RSS 2.0