22:00

Jag har inte åstadkommit något sen jag kom hem. Det känns dock bra i kroppen att jag är i stort sett klar med min present tills fredag. Louise var min vapendragare på stan och vi hann även kika på klänningar. Det är nyårsångesten som kommer krypande lite för tidigt. Vad ska man ha på sig, vad händer och vart fan ska man va? Jävla nyår, jag hatar dig.

if I were a boy

Jag sitter och förundras hus sugen jag blev på att se en grabb film, en sån där genom grabbig film med en massa teknik som jag inte fattar. Det  har slagit slint i mitt huvud. Efter att kollat några gånger på trailern till Gamer lutar det mot den. Måste erkänna att jag. är. lite. sugen. Det känns lite fel i kroppen dock. En aning. Måste gå och fixa mina naglar för att get rid of this feelings, lite girlpower måste instiftas. Men ändå, kanske bra film. Lockar. lite. grann.



att tala inför döva öron

Det är inte okej att ens så kallade syster skiter i att hämta en vid tåget, dum i huvudet eller ren och skär ondska kallar jag henne. Lyssnar gör hon iaf inte. Jag tippar på adoption angånde hur hon fick bära släkt namnet Nilsson. Det är mer okej att Louise kan skjutsa hem mig, som en räddare i nöden. Ganska skönt att man har sin mors sympati när man kommer hem också. Som min mor sa: "Gud vad snällt av dem att skjutsa hem dig". Jag instämmer,  skönt att någon ställer upp och bryr sig om mitt välmående. Jag bugar så jävla djupt av tacksamhet att jag slår huvudet i marken.

1:a advent

Det är söndag och handen på hjärtat så gillar jag söndagar lite. Det är den dagen då det förväntas minst av mig. Fredrik åkte hem för ett bra tag sen och egentligen ville jag att han skulle stanna och göra ingenting med mig. Men han skulle tröttna på att jag ligger apatisk i sängen och byter tv-kanal i pausen. Igår bakades det både lussekatter och pepparkakor  och vi höll på i fyra timmar, tålamodet tappades angående pepparkakorna ganska fort. Lussekatter, pepparkakor, julmust, tända ljus och mitt hjärta, jag myser inombords, helgen var perfekt.

jag rör mig som en snigel, sakta framåt

Idag gjordes italienska provet, det kändes bra trots en del bristande kunskaper. Dans idag också, kändes mindre bra. Född med två vänsterfötter och inkompetent på samma gång. Creds till mig som fick vg+ på historia provet. Först mvg i engelskan och sen vg+ i historian, jag känner ett flow. Hoppas det håller i sig ett tag. Imorn blir det belöningsmys med mitt hjärta. Mer kärlek och mindre prov är vad jag behöver. Men nu ska borsta tänderna och öva till trafikteori provet imorgon. Föga förvånat ett prov till, 3:e och sista denna vecka. Det kommer gå vägen.

22:55

Jag var orättvis, du är rätt bra ändå. Förlåt.
Det tar emot att svälja sin stolthet.

21:58

Trafikteorin kanske inte var så farlig ändå, det kan gå tror jag. Känner ett positivt flyt närma sig. Fick även mvg på mitt engelska arbete, satt som en smäck. Just nu sitter jag och är irriterad över Fredrik som lovade mig dyrt och heligt att vi skulle spela murvel spelet ikväll. Ett löfte som han inte hållt, blir kalla handen imorn. Jag kan inte skicka sms och återigen lovade Fredrik att han skulle fixa laddare till en annan, ett löfte som inte uppfyllts. Jävla tönt. Men vad gör det att min pojkvän är en svikare,tönt och ett arsle när jag fick mvg på engelskan. Gud ler mot mig. Kanske kan han hitta en ny livspartner till mig.  

Fräls mig för helvete Gud

Fan jag hatar att plugga, nej jag är inte negativ, i övrigt jävligt väldigt positiv och svär gör jag inte mycket heller men nu så. Fan. Naturen skrevs idag, kan det bli ett vg kanske, kanske inte. Jag lever för spänningen. Italienskan sitter och jag kan förmodligen tillräckligt, kommer visa sig att jag vet för lite och kommer lipa imorn. Kvar är trafikteorin, jävla sinnessjuka trafikteori. Jag fattar 0. Jag har redan somnat en gång, tänkt börjat lipa och nu ger jag mig på det igen. Trägen är den som vinner. Trägen är jag men vinner gör jag inte. Heövetes bajs jag vill dö lite. Det är över på onsdag, jag lever för det.


Det är skönt att jag har Louise, annars hade jag gått under och sönder på samma gång och på onsdag är det bäst att min man skaffar en bra godispåse, helst som överraskning (notera detta Fredrik) och att det blir mycket kärleksmys, min redan bräckliga själ måste stärkas efter detta.


Söndag

Egetligen borde jag plugga lite. Men jag har duschat och fastnat framör top model. Tyra har just avslöjat vinnaren och det är klart att den som jag vill ska vinna vinner aldrig. Jag ska nog aldrig börja spela på hästar eller liknande, jag skulle bara bli spelberoende och spela bort allt jag äger. Så för att säkra min ekonomi i framtiden ska jag skaffa ett bra jobb, då krävs utbildning och då krävs det att jag klarar provet imorn. Det innebär att jag måste plugga. Fan.   

Here comes the bride

Okej jag har tänkt. Här är fem killar som jag skulle kunna tänka mig att vandra upp för altaret med. Nummer 5 är jag minst sugen på och 1 mest sugen på, ni fattar. Alla fem har varsin motevering med fördelar som talar för dem, snällt av mig att ligga i så.


5. Paul Walker. Kroppen är så het att jag skulle kunna rosta mina mackor på den på morgonen och att han kör sjukt snygga bilar (iaf i filmer) gör honom inte sämre på något vis och föresten behöver jag någon som hjälper mig med övningskörningen.

 
4. Heath Ledger. Leendet, rösten och ögonen är att dö för. Påtal om det kan ett problem med vårt giftemål blir svårt med tanke på att han är död. Skit samma.


3. Johnny Depp. Ansikte är perfektion, åldersskillnaden mellan oss mindre perfekt. Men män gillar lammköt och jag gillar killar med höga kindben och mörka ögon.


2. Robert Pattinson. Han är vampyr, HAN ÄR VAMPYR! Nej mer seriöst. Han är snygg, han har nära inpå världens snyggast hår och han är en manlig man med hår på armarna.


1. Fredrik Bergfeldt. Allt.


jag sitter där jag sitter

Det är tufft att plugga och inte tufft på det coola viset. Mitt pluggande har gått av och på idag då jag tror att det bästa sättet att lära sig naturkunskap är att läsa en halvtimme lite då och då under dagen. Nu sitter det, lite iaf, men några små halvtimmar återstår innan jag ger upp. Även lite av idrottsuppgiften och engelskan har blivit gjorda.

Städande inför advent har även påbörjats då ingen direkt är hemma nästa helg. Då blir det jag och Fredrik hemma här plus kanske min bror. På tal om min bror flyttade vi ner en byrågrej för trappan idag. Det var dagens spänning när jag inte visste om jag skulle tappa den och förlora en tå. Vi klarade det och den stora pressen jag hade på mig att ta mig neråt gjorde mig svettig. Så här sitter jag med magont och är äcklig. Därför ska jag duscha länge. Inte för jag tycker det är skönt utan enbart för att jag stinker man.

I want your revenge

Så idag var det/är det lördag. Jag, syster plus två hundar skulle gå på promenad i det fina vädret, men det slutade mest med en roadtrip och åtminstone några kilometer avverkades. Här har inga barn blivit gjorda sen dess direkt. Lördagen fortsätter i filmens spår, Spirit Away plus en påse ahlgrens bilar och en stycke stora syster gästar min kväll.

21:00

Jag frågade mamma om jag fick en ny hund, en bulldog. Mamma skratta och sa nej och jag fick nöja mig med de två jag redan har. Så då tänkte jag att jag kunde pimpa dom två, så blir det en liten förändring iaf. Jag visade några finfina ideér för min mor, hon tyckte det skulle va gulligt och far min bara fnyste. Men det är mina hundar och jag gör vad jag vill med dem. Så ge mig en bulldog eller dras med att Olga och Borka ser ut såhär framöver. Den gröna är en personlig favorit enligt mig.


Deppdal

Jag befinner mig i en djup deppdal, detta kommer bli en hemsk helg och jag har tröttnat redan nu. Jag vill ha mitt Fredrikmys, alla får ha mys utom jag, jag måste plugga. Plugga. Jag kan varken få mys imorgon eller dagen efter det, med tre prov hängande på mina axlar på måndag, tisdag och onsdag är jag tvingad till att leva mysfri och fast i pluggandet. Längtan till onsdag kl. 09.15 är obeskrivlig, då är allt över och jag är ångestfri. Nu är frågan om jag klarar av att överleva till den dagen.

veni, vidi , vici

 

Kvällen avslutades med murvel-spelet, jag vann 2/3 gånger. Så nu väntar So you think you can dance och jag ska springa iväg och borsta tänderna och bort med sminket.

Till Freddan35: hur känns det att åka på rådäng av en tjej på 165cm, va va va ? Inte så bra va? Tänkte väll det.


Nollan rodnade smickrad. Någon hade sagt till den "Ni är världens största nolla"

Jag började 10.50 och slutade 11.30 och det som hände under den tiden var att jag fick tillbaka mitt svenska prov, 2 poäng ifrån mvg och de ynka 2 poängen irriterade mig så till den mildaste grad. Så efter skolan traskade jag hem till Fredrik och la mig i soffan och kollade på SATC och det dröjde inte länge förens jag somnade. Livet är ljuvligt.

Som ett barn sov jag tills Fredrik kom hem och väckte mig och helt plötsligt var livet inte lika roligt längre när jag insåg att jag inte kunde ligga kvar under filten och kolla vidare och mysa med mitt hjärta. Nej ut i regnet för att åka hem och plugga. Jag klagade hela vägen och med desperat teckenspråk genom tågets fönsterruta försökte jag få min man att förstå min frustration och mitt missnöje. Han förstod inte och tåget rullade och jag har nu suttit och läst 30 sidors natur och gjort anteckningar. Jag är klar och jag är nöjd och jag är törstig.

med sovmorgon och lycka i själen

Jag har skrivit klart min önskelista och jag vet vad jag ska ge Fredrik i julklapp. Det faller på plats damer och herrar. Imorgon börjar jag 10:50, och bara för det tänker jag inte göra mig i ordning imorgon. Revolt mot kvinnoförtrycket med andra ord. Nej nu ska jag ta och irritera  pojkvännen min över msn trots att han överger mig ständigt. Kanske drar tillbaka den där fina julklappen jag kommit på till honom.

18:50

Ingen kan hämta mig normalt efter skolan, någonsin. Rövhatt och hat mot det.

Fars dag

Vaknade upp bredvid Fredrik och vid halv två tog jag tåget hem. Dagen spenderades sedan hos morfar där det förtärdes mat och tårta. Nu håller jag på att  kika på Ensam mamma söker finalen. Egentligen vet jag inte varför jag kollar på det, jag stör mig på den svenska klyschiga kärleksmusiken i bakgrunden, jag stör mig på att den ena mamman är lössläppt och har fula blåa naglar, den ena mamman har en svart unge trots att hon är Svensson själv, jag gissar på adoption, en mamma väljer 10 år yngre killar, barnen pratar som om de vore 50 år, och alla, precis alla lipar i slutet. Trots detta kan jag inte sluta kolla, pinsamt.

I WILL FOLLOW YOU UNTIL YOU DIE


Mitt i allt kom jag på att jag måste packa. Imorn spenderas natten hos min hjärtis, 11 månader går av stapeln. Vad jag bidragit med dessa månader är ännu oklart, något fantastiskt måste jag gjort etersom han hållt fast vid mig såpass. 11 månader, inte illa pinkat av en gammal trähäst.


Last night I looked up at the stars and matched each one with a reason why I love you.
I was doing great until I ran out of stars

NÖJD NÖJD NÖJD

Okej lite feedback ska jag få efter fyra timmar slitande förkortat ner och plockat ut viktiga saker ur 150 sidor powerpoint. Jag är seriös. 150 sidor. Fick ner det till 10 sidor och känner en varm känsla i kroppen.

Duschat har jag även hunnit med eftersom det enorma slitet gjorde mig svettig och äcklig. Så nu tar jag min hund placerar mig i sängen och kolla på Hell's Kitchen. Det som återstår att se är om det blir något mer gjort denna kväll. Troligtvis, jag känner ett flow.

när hösten är som grannast


ein mädchen und ein hund


Family photo


Skrämd hund och en lycklig och söt grabb


<3

mer jul

På låg volym strömmar julmusik ut ur mina högtalare. Jag startade med stängd dörr för att inte mina kära familjemedlemmar skulle brusa upp, för julmusik i början av november är en skam som drabbar hela familjen. Tänk dom stackars arma själarna om de skulle få reda på att jag knåpat ihop en spotifylista med julsånger och att jag börjat skrapa ihop mig en önskelista, allt i början av november. De skulle ligga döda av chock och då skulle det inte bli några julklappar och mitt jobb skulle va förgäves.

Så kort och gott familjen, detta är till er:
Ni lever enbart för att ge mig julklappar.


19:11

Lovet är slut, jag är slut, punkt slut. Tillbaka från långa sovmorgnar, eller hur i helsike det stavas, snuffs i massor och massa tid till att inte göra något alls. Att hinna avverka två kalas, ett stycke middag, barnvaktande, bastumys, lite Göteborg och en massa filmgluttande bevisar dock att jag vart en gnutta aktiv detta lov. Det jag ville komma till egentligen var; ge fan i att ta ifrån mig mitt lov! Ge tillbaka det på en gång, idiot.

RSS 2.0