we were like diamonds in the mine

Havererar i ett hav av täcken, filtar och kuddar . Är trött, men inte tillräckligt för att sova, kanske är för trött för att sova. Skulle hitta något att stilla hungern med, väljer en macka med stekt ägg, pepprar på med curry istället för grillkrydda. Lärt mig av detta att inte laga något i mörker och att ägg och curry inte kittlar smaklökarna något vidare.

Söker förgäves efter min kamera sladd. Jobbigt när man vet vart man haft saker och sen var de visst inte där. Hundra på att den låg bland alla andra diverse teknikprylar, kollar och den är visst inte där. Hvor er du nu , hvor er du nu ?


tjugosjätte

Fick min promenad i vinterlandet, solen sken, luften var måttligt kylig och vi promenerade över isen och fikade på en filt med varm choklad. På lördagsaftonen förtärdes det thai-mat i mängder, allt för att fira att jag blivit lite mer vuxen och blivit med körkort. 

Idag var det kallare än det borde vara och idag var mitten på veckan. Veckorna rinner ifrån mig och av mig och inget fastnar riktigt på mig. Idag är det lill-lördag för svenska folket, bortsett från ungdomar, då är torsdag lill-lördag. Förfrågan om att hänga med grappar, sänka öl, dunka varandra i ryggen och spana rumpa har dykt upp. Slå följe, eller inte slå följe? Och vem är egentligen Jens? Haglar med frågor som slår knut på mig. Suger nog på karamellen ett litet tag. 




 

I'd jump in front of a train for you

Det blir inte mycket gjort när vintern drar med en ner. Vintern är egentligen fin då den består av soliga, frostiga dagar. När det däremot är grått, plus och slaskigt kan det lika bra vara. Men på något vis börjar jag se att det ljusnar upp, jag köper kläder till vår och sommaren, skapar planer i min tankar, väntar på den första värmande solen och när gatorna är fria från snö och is. 

Idag liksom igår består av i stort sätt inga lektioner, igår kollade vi på film. Hade det inte vart för att jag åkte in för att träna hade jag aldrig dykt upp. Idag åker jag in för att återigen träna, framförallt för att få vara med Fredrik och innan detta tänker jag dyka upp på svenskan. Ser ut att bli en fin dag, kanske drar med mig min hjärtevän ut på en promenad i vinterlandet.

 

rise and shine

Sitter uppe och kämpar för att inte krypa ner i sängen. Sängen är nybäddad och jag är trött, men ska man agera taxi så får man bita ihop. Äter hallon och kollar tv som tidsfördriv medan det verkar som resten av huset sover. Sömn lockar så mycket att jag redan planerar att sova middag imorgon, sova middag är ett utav livets mest underbara ting. Att äta sig mätt, lägga sig i fosterställning under en filt och somna till tv:n, det är livet på en pinne. Därför tycker jag om lov, man har all tid i världen till att napa, är det skola ska man vara glad om man får någon sömn alls.



Others who broke my heart, they were like northern stars

Senaste dagarna har fyllts ut med kärlek, bilkörande, thailändsk massage och sällskapsspel. Fina dagar på ett lov som lider mot sitt slut. Känns som om man varit ledig i en halv evighet och det har kännts bra. Har precis avslutat två skolarbeten som visst skulle in alldeles för tidigt. Kamp mot tiden är lite utav my cup of tea och nu sitter jag här nöjd som tusan med tillvaron.

Känns dock bittert att vara ensam trots att jag sällskapat tre nätter i rad, två av nätterna terroriserades av mardrömmar. Det är då det känns tryggt att ha en arm att vira in sig i och ett varmt bröst att somna på, det är då det helt plötsligt känns fint att ha mardrömmar och vakna upp rädd.


Glädje, lycka och allt däremellan

KÖRKORT! Skam den som ger sig. Vill buga och bocka, ge rosor och choklad och en och annan kram till min far och Erik. Utan dem hade det blivit svårt, och vill även tacka min röda bil, utan dig hade det blivit ännu svårare eftersom då hade jag inte haft något att tuta och köra med. Men återigen; KÖRKORT!



2011

Jag gör mycket i slutet av året och desto mindre i början på det nya året. Man hann visst ramla in på 2011, ligger fult i mun och är fult att skriva, men ack vilket fint år det kommer bli. Känner det enda in i benmärgen. Kalasade in det nya året tillsammans med nya och gamla ansiktet och bättre kan det inte bli. När klockan slog tolv var det jag som stod fast klistrad vid Fredriks mun och inledde det nya året på det viset. 

Startade året med att vara sjukis, haft en anledning att bara ligga i sängen och jäsa. Men nu är jag frisk, ska städa rummet, byta sängkläder och vädra ut min egen doft ett slag. 

RSS 2.0