vintern rasat ut

Kanske var det så att det tog ett tag att komma på fötter igen efter 100 dagars. Mycket trevlig kväll som avslutades i ett kosmos av människor och sovplatser. Men nu har det gått en vecka och rutinerna börjar smyga sig på igen, liksom våren som gör en andra försök för iår. Igår bjöds man på sol som värmde ett vintersargat ansikte och idag piskades man av vind och blask och pekade finger mot det urkna vädret. Annars är det angenämt att vandra i nerslitna converse på torr mark, men det lär väll dröja ett tag innan det blir garanti på det väderslaget.

Geografi boken har skummats igenom och nu ska viktiga saker markeras i boken, så som man egentligen inte får göra. Jag ser det mer som att jag gör den som ärver boken en tjänst, inte som ett brott begås. Ska vara bättre förberedd inför detta prov än inför tyska provet idag. Oförberedd, ner sliten penna som ger sig sista 20 minuterna och paralyserad efteråt. Var apatisk resten av dagen, somande i några timmar och åt sen semla och kom på fötter igen, och ska, som tidigare nämt, markera boken i kulörta färger.


Utlovat en bild på hotell-katten som vi levde sida vid sida med i Turkiet, gremlin utseende och enormt bettfel. Fager som få och borde blivit dränkt i en å.

Kommentarer
Postat av: lennart

haha åh där är ju skönheten, sötisen och allt där emellan! :D förstår din kärlek till denna varelse ;) <3

2011-03-10 @ 18:30:41
Postat av: isabelle

haha går inte att förneka att det är den fulaste katt man sett, så jäkla tjurig var den med <3

2011-03-10 @ 18:51:25
URL: http://isabellemarienilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0